मना थारी नींदडली ने निवार ओ तो जग झूठों रे संसार Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
मना थारी नींदडली ने निवार ओ तो जग झूठों रे संसार Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

मना थारी नींदडली ने निवार ओ तो जग झूठों रे संसार लिरिक्स

Mana Thari Nindali Ne Nivar

मना थारी नींदडली ने निवार ओ तो जग झूठों रे संसार लिरिक्स (हिन्दी)

मना थारी नींदडली ने निवार,
ओ तो जग झूठों रे संसार।।


ऊगे सो ही आतवे रे,
फूले सो कुम्हलाय,
बणिया देवल गिर पड़े रे,
जन्मे सो मर जाय,
मना थारी निंदडली ने निवार,
ओ तो जग झूठों रे संसार।।


सोने रा गढ़ कोट बण्यां रे,
सोने रा घर बार,
रती एक सोनो नहीं मिल्यो रे,
रावण मरती बार,
मना थारी निंदडली ने निवार,
ओ तो जग झूठों रे संसार।।


हाथों पर्वत तोलता रे,
भूमि रे मरती भार,
ऐड़ा ऐड़ा नर माटी मिल्या रे,
सुरता करो विचार,
मना थारी निंदडली ने निवार,
ओ तो जग झूठों रे संसार।।


एक पलक नहीं चालती ओ,
चाली कोस हजार,
काशी पुरी रे चोवटे रे,
हरिचन्द बेची नार,
मना थारी निंदडली ने निवार,
ओ तो जग झूठों रे संसार।।


सेर सेर सोनो पेहरती ओ,
मोतीड़ा मरती भार,
घड़ी एक झोलों बाजियों रे,
घर घर री पणिहार,
मना थारी निंदडली ने निवार,
ओ तो जग झूठों रे संसार।।


ऐड़े खेड़े ठीकरी रे,
माटी घड़े रे कुम्हार,
काज़ी मुहमद यू भणे रे,
हरि भज उतरो पार,
मना थारी निंदडली ने निवार,
ओ तो जग झूठों रे संसार।।

See also  नीच नीचता त्यागे कोनी कितना ही सत्कार करो Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


मना थारी नींदडली ने निवार,
ओ तो जग झूठों रे संसार।।

स्वर मुरलीधर जी महाराज।
प्रेषक रामेश्वर लाल पँवार।
आकाशवाणी सिंगर।
9785126052

Download PDF (मना थारी नींदडली ने निवार ओ तो जग झूठों रे संसार)

Download the PDF of song ‘Mana Thari Nindali Ne Nivar ‘.

Download PDF: मना थारी नींदडली ने निवार ओ तो जग झूठों रे संसार

Mana Thari Nindali Ne Nivar Lyrics (English Transliteration)

manA thArI nIMdaDalI ne nivAra,
o to jaga jhUThoM re saMsAra||


Uge so hI Atave re,
phUle so kumhalAya,
baNiyA devala gira paड़e re,
janme so mara jAya,
manA thArI niMdaDalI ne nivAra,
o to jaga jhUThoM re saMsAra||


sone rA gaढ़ koTa baNyAM re,
sone rA ghara bAra,
ratI eka sono nahIM milyo re,
rAvaNa maratI bAra,
manA thArI niMdaDalI ne nivAra,
o to jaga jhUThoM re saMsAra||


hAthoM parvata tolatA re,
bhUmi re maratI bhAra,
aiड़A aiड़A nara mATI milyA re,
suratA karo vichAra,
manA thArI niMdaDalI ne nivAra,
o to jaga jhUThoM re saMsAra||


eka palaka nahIM chAlatI o,
chAlI kosa hajAra,
kAshI purI re chovaTe re,
harichanda bechI nAra,
manA thArI niMdaDalI ne nivAra,
o to jaga jhUThoM re saMsAra||


sera sera sono peharatI o,
motIड़A maratI bhAra,
ghaड़I eka jholoM bAjiyoM re,
ghara ghara rI paNihAra,
manA thArI niMdaDalI ne nivAra,
o to jaga jhUThoM re saMsAra||


aiड़e kheड़e ThIkarI re,
mATI ghaड़e re kumhAra,
kAज़I muhamada yU bhaNe re,
hari bhaja utaro pAra,
manA thArI niMdaDalI ne nivAra,
o to jaga jhUThoM re saMsAra||


manA thArI nIMdaDalI ne nivAra,
o to jaga jhUThoM re saMsAra||

See also  जाग जाग रूनीचे रा राजा थाने जगावे थारा सेवकीया Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

svara muralIdhara jI mahArAja|
preShaka rAmeshvara lAla pa.NvAra|
AkAshavANI siMgara|
9785126052

मना थारी नींदडली ने निवार ओ तो जग झूठों रे संसार Video

मना थारी नींदडली ने निवार ओ तो जग झूठों रे संसार Video

Browse all bhajans by murlidhar ji maharaj

Browse Temples in India