Contents
भगत कित पड़ के सो गया रे भाई क्यों ना खाटू आया लिरिक्स
Bhagat Kit Padke So Gaya Re
भगत कित पड़ के सो गया रे भाई क्यों ना खाटू आया लिरिक्स (हिन्दी)
भगत कित पड़ के सो गया रे,
भाई क्यों ना खाटू आया।।
तर्ज बता मेरे यार सुदामा रे।
हर महीने ते आया करता,
प्रेम से हँस बतलाया करता,
हर महीने ते आया करता,
प्रेम से हँस बतलाया करता,
भगत मेरे मन ने मोह गया रे,
भाई क्यों ना खाटू आया।
भगत कित पड के सो गया रे,
भाई क्यों ना खाटू आया।।
तेरा मेरा मेल पुराना,
छोड़या क्यों तने आना जाना,
तेरा मेरा मेल पुराना,
छोड़या क्यों तने आना जाना,
बता दे कित ते खो गया रे,
भाई क्यों ना खाटू आया।
भगत कित पड के सो गया रे,
भाई क्यों ना खाटू आया।।
ना आया कोई संदेसा तेरा,
तेरे बिन जी ना लागे मेरा,
ना आया कोई संदेसा तेरा,
तेरे बिन जी ना लागे मेरा,
तने मैं सारे टो गया रे,
भाई क्यों ना खाटू आया।
भगत कित पड के सो गया रे,
भाई क्यों ना खाटू आया।।
सुण ले भीमसेन मेरी बात,
तेरे ते करनी से मुलाकात,
सुण ले भीमसेन मेरी बात,
तेरे ते करनी से मुलाकात,
तू इतना महंगा हो गया रे,
भाई क्यों ना खाटू आया।
भगत कित पड के सो गया रे,
भाई क्यों ना खाटू आया।।
भगत कित पड़ के सो गया रे,
भाई क्यों ना खाटू आया।।
स्वर मोना मेहता जी।
Download PDF (भगत कित पड़ के सो गया रे भाई क्यों ना खाटू आया )
Download the PDF of song ‘Bhagat Kit Padke So Gaya Re ‘.
Download PDF: भगत कित पड़ के सो गया रे भाई क्यों ना खाटू आया
Bhagat Kit Padke So Gaya Re Lyrics (English Transliteration)
bhagata kita paड़ ke so gayA re,
bhAI kyoM nA khATU AyA||
tarja batA mere yAra sudAmA re|
hara mahIne te AyA karatA,
prema se ha.Nsa batalAyA karatA,
hara mahIne te AyA karatA,
prema se ha.Nsa batalAyA karatA,
bhagata mere mana ne moha gayA re,
bhAI kyoM nA khATU AyA|
bhagata kita paDa ke so gayA re,
bhAI kyoM nA khATU AyA||
terA merA mela purAnA,
Choड़yA kyoM tane AnA jAnA,
terA merA mela purAnA,
Choड़yA kyoM tane AnA jAnA,
batA de kita te kho gayA re,
bhAI kyoM nA khATU AyA|
bhagata kita paDa ke so gayA re,
bhAI kyoM nA khATU AyA||
nA AyA koI saMdesA terA,
tere bina jI nA lAge merA,
nA AyA koI saMdesA terA,
tere bina jI nA lAge merA,
tane maiM sAre To gayA re,
bhAI kyoM nA khATU AyA|
bhagata kita paDa ke so gayA re,
bhAI kyoM nA khATU AyA||
suNa le bhImasena merI bAta,
tere te karanI se mulAkAta,
suNa le bhImasena merI bAta,
tere te karanI se mulAkAta,
tU itanA mahaMgA ho gayA re,
bhAI kyoM nA khATU AyA|
bhagata kita paDa ke so gayA re,
bhAI kyoM nA khATU AyA||
bhagata kita paड़ ke so gayA re,
bhAI kyoM nA khATU AyA||
svara monA mehatA jI|
भगत कित पड़ के सो गया रे भाई क्यों ना खाटू आया Video
भगत कित पड़ के सो गया रे भाई क्यों ना खाटू आया Video
Browse all bhajans by mona mehata