ऊंचो है भवन थारो कालू गढ़ वाली भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
ऊंचो है भवन थारो कालू गढ़ वाली भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

ऊंचो है भवन थारो कालू गढ़ वाली भजन लिरिक्स

Uncho Hai Bhawan Tharo Kalugadh Wali

ऊंचो है भवन थारो कालू गढ़ वाली भजन लिरिक्स (हिन्दी)

ऊंचो है भवन थारो,
कालू गढ़ वाली,
परचा साचा काली माता,
तू है महारानी,
परचा साचा काली माता,
तू है महारानी,
ऊचो है भवन थारो,
कालू गढ़ वाली।।


ब्रह्म विष्णु शंकर मैया,
थाने ही मनावे,
ब्रह्मा विष्णु शंकर मैया,
थाने ही मनावे,
देवलोक मिल तेज पूंज सु,
थाने अवतारी,
देवलोक मिल तेज पुंज सु,
थाने अवतारी,
ऊचो है भवन थारो,
कालू गढ़ वाली।।


जात देवन ने आवे कोई,
जडूला जडावे,
जात देवन ने आवे कोई,
जडूला जडावे,
झोली आप भरावो,
काली माता उपकारी,
झोली आप भरावो,
काली माता उपकारी,
ऊचो है भवन थारो,
कालू गढ़ वाली।।


देश विदेशा सु माता,
भक्त आसरे आवे,
देश विदेशा सु माता,
भक्त आसरे आवे,
करे आरती धूप दीप सु,
गावे किरत थारी,
करे आरती धूप दीप सु,
गावे किरत थारी,
ऊचो है भवन थारो,
कालू गढ़ वाली।।


राधा किशन जी मैया,
थारा भगत कहाया,
राधा किशन जी मैया,
थारा भगत कहाया,
शरणे आया री काली,
करजो रखवाली,
शरणे आया री काली,
करजो रखवाली,
ऊचो है भवन थारो,
कालू गढ़ वाली।।


दास अशोक थाने,
अरज सुनावे,
दास अशोक थाने,
अरज सुनावे,
करजो किरपा भगत मंडल पे,
कालू गढ़ वाली,
किरपा किजो भगत मंडल पे,
कालू गढ़ वाली,
ऊचो है भवन थारो,
कालू गढ़ वाली।।

See also  जा रहे हो तो जाओ ब्रिज छोड़ कर Lyrics | Bhajans | Bhakti Songs


ऊंचो है भवन थारो,
कालू गढ़ वाली,
परचा साचा काली माता,
तू है महारानी,
परचा साचा काली माता,
तू है महारानी,
ऊचो है भवन थारो,
कालू गढ़ वाली।।

गायक महेंद्र सिंह जी राठौर।
प्रेषक मनीष सीरवी।
(रायपुर जिला पाली राजस्थान)
9640557818

Download PDF (ऊंचो है भवन थारो कालू गढ़ वाली भजन )

Download the PDF of song ‘Uncho Hai Bhawan Tharo Kalugadh Wali ‘.

Download PDF: ऊंचो है भवन थारो कालू गढ़ वाली भजन

Uncho Hai Bhawan Tharo Kalugadh Wali Lyrics (English Transliteration)

UMcho hai bhavana thAro,
kAlU gaDha़ vAlI,
parachA sAchA kAlI mAtA,
tU hai mahArAnI,
parachA sAchA kAlI mAtA,
tU hai mahArAnI,
Ucho hai bhavana thAro,
kAlU gaDha़ vAlI||


brahma viShNu shaMkara maiyA,
thAne hI manAve,
brahmA viShNu shaMkara maiyA,
thAne hI manAve,
devaloka mila teja pUMja su,
thAne avatArI,
devaloka mila teja puMja su,
thAne avatArI,
Ucho hai bhavana thAro,
kAlU gaDha़ vAlI||


jAta devana ne Ave koI,
jaDUlA jaDAve,
jAta devana ne Ave koI,
jaDUlA jaDAve,
jholI Apa bharAvo,
kAlI mAtA upakArI,
jholI Apa bharAvo,
kAlI mAtA upakArI,
Ucho hai bhavana thAro,
kAlU gaDha़ vAlI||


desha videshA su mAtA,
bhakta Asare Ave,
desha videshA su mAtA,
bhakta Asare Ave,
kare AratI dhUpa dIpa su,
gAve kirata thArI,
kare AratI dhUpa dIpa su,
gAve kirata thArI,
Ucho hai bhavana thAro,
kAlU gaDha़ vAlI||


rAdhA kishana jI maiyA,
thArA bhagata kahAyA,
rAdhA kishana jI maiyA,
thArA bhagata kahAyA,
sharaNe AyA rI kAlI,
karajo rakhavAlI,
sharaNe AyA rI kAlI,
karajo rakhavAlI,
Ucho hai bhavana thAro,
kAlU gaDha़ vAlI||


dAsa ashoka thAne,
araja sunAve,
dAsa ashoka thAne,
araja sunAve,
karajo kirapA bhagata maMDala pe,
kAlU gaDha़ vAlI,
kirapA kijo bhagata maMDala pe,
kAlU gaDha़ vAlI,
Ucho hai bhavana thAro,
kAlU gaDha़ vAlI||

See also  जय जय राधा रमण हरी बोल हरी बोल हरी बोल हरी बोल Lyrics Bhajans Bhakti Songs


UMcho hai bhavana thAro,
kAlU gaDha़ vAlI,
parachA sAchA kAlI mAtA,
tU hai mahArAnI,
parachA sAchA kAlI mAtA,
tU hai mahArAnI,
Ucho hai bhavana thAro,
kAlU gaDha़ vAlI||

gAyaka maheMdra siMha jI rAThaura|
preShaka manISha sIravI|
(rAyapura jilA pAlI rAjasthAna)
9640557818

ऊंचो है भवन थारो कालू गढ़ वाली भजन Video

ऊंचो है भवन थारो कालू गढ़ वाली भजन Video

Browse all bhajans by mahendra singh rathore

Browse Temples in India

Recent Posts