Contents
घर में रागी घर में वैरागी प्रकाश माली भजन लिरिक्स
Ghar Me Ragi Ghar Me Bairagi Bhajan
घर में रागी घर में वैरागी प्रकाश माली भजन लिरिक्स (हिन्दी)
घर में रागी घर में वैरागी,
घर घर गावन वाला ओ,
कलयुग री आ छाया पड़ी है
कुन नुगरोने वर्जन वाला ओ जी।।
गुरु मुख ग्यानी जगत में थोड़ा,
मन मुख मुंड कियोड़ा रे,
ग्यान गत री मत नही जाने,
ऐ लंबे बालों वाला ओ जी,
घर में रागी घर में वैरागि,
घर घर गावन वाला ओ।।
बाल राख ने मोड़ा चाले,
अरे पंच केश नही ध्याता है,
पांच तत्व री सार नही जाने,
नित निम् न्हावन वाला है ओ जी,
घर में रागी घर में वैरागि,
घर घर गावन वाला ओ।।
नावे धोवे तिलक लगावे,
अरे मंदिर जावन वाला ओ,
निज मन्दिर री खबर नही जाने,
गले जनोइरी माला है ओ जी,
घर में रागी घर में वैरागि,
घर घर गावन वाला ओ।।
अरे वेश पेर भगवान् रिजावे,
घरे जोगियो रा वाना ओ,
नेती धोती री सार नही जाने,
पर बैठा पुरुष दीवाना है ओ जी
घर में रागी घर में वैरागि,
घर घर गावन वाला ओ।।
भुरनाथ अडवन्का जोगी,
सिद का जल वसवाला है,
गुरु कानजी सिमरत मिलिया,
अब फेरुस थोरी माला है ओ जी,
घर में रागी घर में वैरागि,
घर घर गावन वाला ओ।।
घर में रागी घर में वैरागी,
घर घर गावन वाला ओ,
कलयुग री आ छाया पड़ी है
कुन नुगरोने वर्जन वाला ओ जी।।
स्वर प्रकाश माली जी।
प्रेषक श्रवण सिंह राजपुरोहित।
+91 90965 58244
Download PDF (घर में रागी घर में वैरागी प्रकाश माली भजन )
Download the PDF of song ‘Ghar Me Ragi Ghar Me Bairagi Bhajan ‘.
Download PDF: घर में रागी घर में वैरागी प्रकाश माली भजन
Ghar Me Ragi Ghar Me Bairagi Bhajan Lyrics (English Transliteration)
ghara meM rAgI ghara meM vairAgI,
ghara ghara gAvana vAlA o,
kalayuga rI A ChAyA paड़I hai
kuna nugarone varjana vAlA o jI||
guru mukha gyAnI jagata meM thoड़A,
mana mukha muMDa kiyoड़A re,
gyAna gata rI mata nahI jAne,
ai laMbe bAloM vAlA o jI,
ghara meM rAgI ghara meM vairAgi,
ghara ghara gAvana vAlA o||
bAla rAkha ne moड़A chAle,
are paMcha kesha nahI dhyAtA hai,
pAMcha tatva rI sAra nahI jAne,
nita nim nhAvana vAlA hai o jI,
ghara meM rAgI ghara meM vairAgi,
ghara ghara gAvana vAlA o||
nAve dhove tilaka lagAve,
are maMdira jAvana vAlA o,
nija mandira rI khabara nahI jAne,
gale janoirI mAlA hai o jI,
ghara meM rAgI ghara meM vairAgi,
ghara ghara gAvana vAlA o||
are vesha pera bhagavAn rijAve,
ghare jogiyo rA vAnA o,
netI dhotI rI sAra nahI jAne,
para baiThA puruSha dIvAnA hai o jI
ghara meM rAgI ghara meM vairAgi,
ghara ghara gAvana vAlA o||
bhuranAtha aDavankA jogI,
sida kA jala vasavAlA hai,
guru kAnajI simarata miliyA,
aba pherusa thorI mAlA hai o jI,
ghara meM rAgI ghara meM vairAgi,
ghara ghara gAvana vAlA o||
ghara meM rAgI ghara meM vairAgI,
ghara ghara gAvana vAlA o,
kalayuga rI A ChAyA paड़I hai
kuna nugarone varjana vAlA o jI||
svara prakAsha mAlI jI|
preShaka shravaNa siMha rAjapurohita|
+91 90965 58244
घर में रागी घर में वैरागी प्रकाश माली भजन Video
घर में रागी घर में वैरागी प्रकाश माली भजन Video
Browse all bhajans by prakash mali