अब कैसे होवे जग में जिवणो म्हारी हैली भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
अब कैसे होवे जग में जिवणो म्हारी हैली भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

अब कैसे होवे जग में जिवणो म्हारी हैली भजन लिरिक्स

Ab Kese Hove Jag Me Jivano Mhari Heli

अब कैसे होवे जग में जिवणो म्हारी हैली भजन लिरिक्स (हिन्दी)

अब कैसे होवे जग में जिवणो,
म्हारी हैली,
लागा शब्द रा तीर, म्हारी हैली,
लागा शब्द रा तीर।।


घर गया कामण लड़े म्हारी हेली,
भाई गिणे नहीं बीर,
ज्या रा मुरसद घरे नहीं,
म्हारी हेली,
नैणा बरसे नीर,
नैणा बरसे नीर, म्हारी हैली,
अब केसे होवे जग में जिवणो,
म्हारी हैली,
लागा शब्द रा तीर, म्हारी हैली,
लागा शब्द रा तीर।।


कर जोडया कामण खड़ी म्हारी हैली,
ओढण बहुरंग चीर,
सतगुरु मिलिया म्हाने सागडी़,
म्हारी हेली,
आछी बंधाई धीर,
आछी बंधाई धीर, म्हारी हैली,
अब केसे होवे जग में जिवणो,
म्हारी हैली,
लागा शब्द रा तीर, म्हारी हैली,
लागा शब्द रा तीर।।


काई ये बादलिया री छावणी म्हारी हैली,
काई नुगरा री प्रीत,
काई नाडोल्या में नावणो,
म्हारी हेली,
पडीय़ो समद में सीर,
पडीय़ो समद में सीर, म्हारी हैली,
अब केसे होवे जग में जिवणो,
म्हारी हैली,
लागा शब्द रा तीर, म्हारी हैली,
लागा शब्द रा तीर।।


हर दरियाव अथंग जल भरियो हेली,
हंसा चुगे नित हीर,
शब्द भलाउ संग ले चलो,
म्हारी हेली,
कह गयै दास कबीर,
कह गयै दास कबीर, म्हारी हैली,
अब केसे होवे जग में जिवणो,
म्हारी हैली,
लागा शब्द रा तीर, म्हारी हैली,
लागा शब्द रा तीर।।

See also  रण संग्राम भाया रे बिना सूनो भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


अब कैसे होवे जग में जिवणो,
म्हारी हैली,
लागा शब्द रा तीर, म्हारी हैली,
लागा शब्द रा तीर।।

स्वर प्रकाश माली जी।
प्रेषक सिंगर गणपत पुरी गौस्वामी,
धानता, 7073119864

Download PDF (अब कैसे होवे जग में जिवणो म्हारी हैली भजन )

Download the PDF of song ‘Ab Kese Hove Jag Me Jivano Mhari Heli ‘.

Download PDF: अब कैसे होवे जग में जिवणो म्हारी हैली भजन

Ab Kese Hove Jag Me Jivano Mhari Heli Lyrics (English Transliteration)

aba kaise hove jaga meM jivaNo,
mhArI hailI,
lAgA shabda rA tIra, mhArI hailI,
lAgA shabda rA tIra||


ghara gayA kAmaNa laड़e mhArI helI,
bhAI giNe nahIM bIra,
jyA rA murasada ghare nahIM,
mhArI helI,
naiNA barase nIra,
naiNA barase nIra, mhArI hailI,
aba kese hove jaga meM jivaNo,
mhArI hailI,
lAgA shabda rA tIra, mhArI hailI,
lAgA shabda rA tIra||


kara joDayA kAmaNa khaDa़I mhArI hailI,
oDhaNa bahuraMga chIra,
sataguru miliyA mhAne sAgaDI़,
mhArI helI,
AChI baMdhAI dhIra,
AChI baMdhAI dhIra, mhArI hailI,
aba kese hove jaga meM jivaNo,
mhArI hailI,
lAgA shabda rA tIra, mhArI hailI,
lAgA shabda rA tIra||


kAI ye bAdaliyA rI ChAvaNI mhArI hailI,
kAI nugarA rI prIta,
kAI nADolyA meM nAvaNo,
mhArI helI,
paDIya़o samada meM sIra,
paDIya़o samada meM sIra, mhArI hailI,
aba kese hove jaga meM jivaNo,
mhArI hailI,
lAgA shabda rA tIra, mhArI hailI,
lAgA shabda rA tIra||


hara dariyAva athaMga jala bhariyo helI,
haMsA chuge nita hIra,
shabda bhalAu saMga le chalo,
mhArI helI,
kaha gayai dAsa kabIra,
kaha gayai dAsa kabIra, mhArI hailI,
aba kese hove jaga meM jivaNo,
mhArI hailI,
lAgA shabda rA tIra, mhArI hailI,
lAgA shabda rA tIra||

See also  रथड़ो ले आओ साथीड़ा झूलन जावे है सरकार Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


aba kaise hove jaga meM jivaNo,
mhArI hailI,
lAgA shabda rA tIra, mhArI hailI,
lAgA shabda rA tIra||

svara prakAsha mAlI jI|
preShaka siMgara gaNapata purI gausvAmI,
dhAnatA, 7073119864

अब कैसे होवे जग में जिवणो म्हारी हैली भजन Video

अब कैसे होवे जग में जिवणो म्हारी हैली भजन Video

Browse all bhajans by prakash mali

Browse Temples in India

Recent Posts