मस्त महीना सावन का | Lyrics, Video | Shiv Bhajans
मस्त महीना सावन का | Lyrics, Video | Shiv Bhajans

मस्त महीना सावन का लिरिक्स

mast mahina sawan ka

मस्त महीना सावन का लिरिक्स (हिन्दी)

गोरा रिम झिम पड़े फुहार जे मस्त महीना सावन का,
रे जल्दी रगड़े क्यों न भांग के लेगी मूड बनावन का,

रे भोले ये जोड़े दो हाथ भांग तेरी घोटी जावे ना,
करुँगी सखियाँ गले सैर बीच में टांग अडावे ना,

ठंडी ठंडी पवन चले बिन भांग डट्या न जावे,
काची काची भांग देख मेरी भूख ये बढ़ती आवे,
रे गोरा मिल तने परनाम देख ला मने सतावन का,

मेरी सखी सहेली आ रे सी आज से घुमन की तयारी,
अरे लेहु नजारा पर्वत का तुम बात मान लो माहरी,
रे भोले उठे बदन में लोर चाल अब डाटि जावे ना,

मैं और किसे का लाडा न बस भांग का घना स्वादु,
घोटन में और बथेरे रे पर तेरे हाथ में जादू,
रे गोरा कौन सा उपाये बता दे तने मनावन का,

तेरी भांग घोट के त्यार गरी तेरी गेहल करू थी हासी,
अरे ठयावस कर ले इक मिंटमें भर के ले औ गिलासी ,
भोले दिविंदर फौजी  क्यों अब इतना अजमावे न,

Download PDF (मस्त महीना सावन का)

मस्त महीना सावन का

Download PDF: मस्त महीना सावन का

मस्त महीना सावन का Lyrics Transliteration (English)

gorA rima jhima paDa़e phuhAra je masta mahInA sAvana kA,
re jaldI ragaDa़e kyoM na bhAMga ke legI mUDa banAvana kA,

re bhole ye joDa़e do hAtha bhAMga terI ghoTI jAve nA,
karu.NgI sakhiyA.N gale saira bIcha meM TAMga aDAve nA,

ThaMDI ThaMDI pavana chale bina bhAMga DaTyA na jAve,
kAchI kAchI bhAMga dekha merI bhUkha ye baDha़tI Ave,
re gorA mila tane paranAma dekha lA mane satAvana kA,

merI sakhI sahelI A re sI Aja se ghumana kI tayArI,
are lehu najArA parvata kA tuma bAta mAna lo mAharI,
re bhole uThe badana meM lora chAla aba DATi jAve nA,

maiM aura kise kA lADA na basa bhAMga kA ghanA svAdu,
ghoTana meM aura bathere re para tere hAtha meM jAdU,
re gorA kauna sA upAye batA de tane manAvana kA,

terI bhAMga ghoTa ke tyAra garI terI gehala karU thI hAsI,
are ThayAvasa kara le ika miMTameM bhara ke le au gilAsI ,
bhole diviMdara phaujI  kyoM aba itanA ajamAve na,

See also  चल रे कावड़िये कावड़ उठा मौज लगी है नाथ की Lyrics | Bhajans | Bhakti Songs

मस्त महीना सावन का Video

मस्त महीना सावन का Video

Browse all bhajans by VIRPAL KHARKIYA & KOMAL JAKHAR

Browse Temples in India

Recent Posts