फागण मेला श्याम का | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans
फागण मेला श्याम का | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans

फागण मेला श्याम का लिरिक्स

fagan mela shyam ka

फागण मेला श्याम का लिरिक्स (हिन्दी)

आवा जी आवा थारे फागण मेले संवारा ,
मेले में म्हाने तो बुलाया सरसी,
थारा बिना न मन लागे म्हारो संवारा,
अखिया न दर्शन थारा दिया सरसी,
आवा जी आवा थारे फागण मेले संवारा ,

फागण मेलो म्हारे मंडे न भावे,
काइयाँ न उह बिन आया जी,
उत्सव त्यौहार जाइए कोई मनावे,
म्हारे चाव चढ़ जावे जी,
कब से निहारु मैं तो आवन की आस में,
फागण मेले में बुलाया सरसी,
आवा जी आवा थारे फागण मेले संवारा ,

सज रही थारी खाटू नगरियां,
कतारे लगी है लम्भी भगता री,
फागण ग्यारस पावन बड़ी है किस्मत वाला पावे दर्शन जी,
तीन लोक में न ऐसे रंग बरसे,
फागण मेले में बुलाया सरसी,
आवा जी आवा थारे फागण मेले संवारा ,

फागण मेले में दुनिया आवे माहने भी दर पे बुला जो जी,
कब से दीवाना थारा जी मैं तो,
सारो जीवन थाने संभालो जी,
थे ही तो जाने राकेश हिवड़े की बात रे,
फागण मेले में बुलाया सरसी,
आवा जी आवा थारे फागण मेले संवारा ,

Download PDF (फागण मेला श्याम का)

फागण मेला श्याम का

Download PDF: फागण मेला श्याम का

फागण मेला श्याम का Lyrics Transliteration (English)

AvA jI AvA thAre phAgaNa mele saMvArA ,
mele meM mhAne to bulAyA sarasI,
thArA binA na mana lAge mhAro saMvArA,
akhiyA na darshana thArA diyA sarasI,
AvA jI AvA thAre phAgaNa mele saMvArA ,

phAgaNa melo mhAre maMDe na bhAve,
kAiyA.N na uha bina AyA jI,
utsava tyauhAra jAie koI manAve,
mhAre chAva chaDha़ jAve jI,
kaba se nihAru maiM to Avana kI Asa meM,
phAgaNa mele meM bulAyA sarasI,
AvA jI AvA thAre phAgaNa mele saMvArA ,

saja rahI thArI khATU nagariyAM,
katAre lagI hai lambhI bhagatA rI,
phAgaNa gyArasa pAvana baDa़I hai kismata vAlA pAve darshana jI,
tIna loka meM na aise raMga barase,
phAgaNa mele meM bulAyA sarasI,
AvA jI AvA thAre phAgaNa mele saMvArA ,

phAgaNa mele meM duniyA Ave mAhane bhI dara pe bulA jo jI,
kaba se dIvAnA thArA jI maiM to,
sAro jIvana thAne saMbhAlo jI,
the hI to jAne rAkesha hivaDa़e kI bAta re,
phAgaNa mele meM bulAyA sarasI,
AvA jI AvA thAre phAgaNa mele saMvArA ,

See also  होली के दिन मेरे संवारिये क्यों परदे में तू छिप जाता है | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans

फागण मेला श्याम का Video

फागण मेला श्याम का Video

Browse all bhajans by Prateek Mishra

Browse Temples in India

Recent Posts