Contents
- 1 थारो देख लियो दरबार इब के मांगन की दरकार Lyrics
- 2 थारो देख लियो दरबार इब के मांगन की दरकार Lyrics in Hindi
- 3 Download PDF (थारो देख लियो दरबार इब के मांगन की दरकार Bhajans Bhakti Songs)
- 4 थारो देख लियो दरबार इब के मांगन की दरकार Lyrics Transliteration (English)
- 5 थारो देख लियो दरबार इब के मांगन की दरकार Video
थारो देख लियो दरबार इब के मांगन की दरकार Lyrics
थारो देख लियो दरबार इब के मांगन की दरकार
थारो देख लियो दरबार इब के मांगन की दरकार Lyrics in Hindi
थारो देख लियो दरबार
इब के मांगन की दरकार
नाही हीरा-मोती,
नाही सोना-चांदी चाहिए,
म्हाने तो बस म्हारी
झुंझनवाली दादी चाहिए
जद से झुंझनवाली
को पल्लो म्हे पकड़्यो
आज तलक म्हारो
कुछ नही बिगड़्यो
बस मोती सेठानी
बारु महीना राजी चाहिए
म्हाने तो बस म्हारी
झुंझनवाली दादी चाहिए
टाबरा नै रात-दिन
देखती रवै माँ
झुंझनू से बैठी बैठी
भेजती रवै माँ
नाही डूबन देवे नैया,
ऐसी मांझी चाहिए,
म्हाने तो बस म्हारी
झुंझनवाली दादी चाहिए
बनवारी ऐसो तो
दरबार मिले ना
मावड़ी बिना
परिवार चले ना
थारे चरना की माँ प्रीत
साँची-साँची चाहिए,
म्हाने तो बस म्हारी
झुंझनवाली दादी चाहिए
थारो देख लियो दरबार
इब के मांगन की दरकार
नाही हीरा-मोती,
नाही सोना-चांदी चाहिए,
Download PDF (थारो देख लियो दरबार इब के मांगन की दरकार Bhajans Bhakti Songs)
थारो देख लियो दरबार इब के मांगन की दरकार Bhajans Bhakti Songs
Download PDF: थारो देख लियो दरबार इब के मांगन की दरकार Lyrics Bhajans Bhakti Songs
थारो देख लियो दरबार इब के मांगन की दरकार Lyrics Transliteration (English)
thaaro dekh liyo darabaar
ib ke maangan kee darakaar
naahee heera-motee,
naahee sona-
chaandee chaahie,
mhaane to bas mhaaree
jhunjhanavaalee
daadee chaahie
jad se jhunjhanavaalee
ko pallo mhe pakadyo
aaj talak mhaaro
kuchh nahee bigadyo
bas motee sethaanee
baaru maheena
raajee chaahie
mhaane to bas mhaaree
jhunjhanavaalee
daadee chaahie
taabara nai raat-din
dekhatee ravai maan
jhunjhanoo se baithee
baithee bhejatee ravai maan
naahee dooban
deve naiya,
aisee maanjhee chaahie,
mhaane to bas mhaaree
jhunjhanavaalee
daadee chaahie
banavaaree aiso to
darabaar mile na
maavadee bina
parivaar chale na
thaare charana
kee maan
preet saanchee-
saanchee chaahie,
mhaane to bas mhaaree
jhunjhanavaalee
daadee chaahie
thaaro dekh liyo darabaar
ib ke maangan
kee darakaar
naahee heera-motee,
naahee sona-
chaandee chaahie,