मैं के बोलूं श्याम धणी तने सब बातां का बेरा से लिरिक्स

मैं के बोलूं श्याम धणी,
तने सब बातां का बेरा से,
पिछले साल घणे तारे,
पर इब के नम्बर मेरा से।।

मेरे अगर पडोसी सारे,
तने उनका काम बनाया से,
किसी ने काठ ली कोठी,
किसी ने महल बनाया से,
तन्ने यो के हाल बनाया मेरा,
दो कमरा का डेरा से,
पिछले साल घणे तारे,
पर इब के नम्बर मेरा से।।

तू दोनों हाथ लुटावे,
तेरे घणे खजाने भरे पड़े,
हम रोटी पूरी करते,
और कमा कमा कर मरे पड़े,
छप्पन करोड़ का बम्पर खुल जा,
इतना माल वो तेरा से,
पिछले साल घणे तारे,
पर इब के नम्बर मेरा से।।

मेरा सपना पूरा होगा,
ना छोड़ी मन्ने आस अभी,
तू सुनेगा विनती मेरी,
यो पक्का है विश्वास अभी,
देर सही अंधेर नहीं,
‘नरसी’ ने इतना बेरा से,
पिछले साल घणे तारे,
पर इब के नम्बर मेरा से।

मैं के बोलूं श्याम धणी,
तने सब बातां का बेरा से,
पिछले साल घणे तारे,
पर इब के नम्बर मेरा से।

Download PDF (मैं के बोलूं श्याम धणी तने सब बातां का बेरा से लिरिक्स)

मैं के बोलूं श्याम धणी तने सब बातां का बेरा से लिरिक्स

Download PDF: मैं के बोलूं श्याम धणी तने सब बातां का बेरा से लिरिक्स

मैं के बोलूं श्याम धणी तने सब बातां का बेरा से Lyrics Transliteration (English)

main ke boloon shyaam dhanee,
tane sab baataan ka bera se,
pichhale saal ghane taare,
par ib ke nambar mera se..

See also  खाटू से निकलते ही Lyrics | Bhajans | Bhakti Songs

mere agar padosee saare,
tane unaka kaam banaaya se,
kisee ne kaath lee kothee,
kisee ne mahal banaaya se,
tanne yo ke haal banaaya mera,
do kamara ka dera se,
pichhale saal ghane taare,
par ib ke nambar mera se..

too donon haath lutaave,
tere ghane khajaane bhare pade,
ham rotee pooree karate,
aur kama kama kar mare pade,
chhappan karod ka bampar khul ja,
itana maal vo tera se,
pichhale saal ghane taare,
par ib ke nambar mera se..

mera sapana poora hoga,
na chhodee manne aas abhee,
too sunega vinatee meree,
yo pakka hai vishvaas abhee,
der sahee andher nahin,
‘narasee’ ne itana bera se,
pichhale saal ghane taare,
par ib ke nambar mera se..

main ke boloon shyaam dhanee,
tane sab baataan ka bera se,
pichhale saal ghane taare,
par ib ke nambar mera se..

Browse all bhajans by Ravi Beniwal

Browse Temples in India