सरस किशोरी, वयस कि थोरी, रति सर बोरी, कीजै कृपा की कोर Lyrics

saras kishori vayas ki thori rati ras bori pad by jagatguru kripalu ji maharaj

सरस किशोरी, वयस कि थोरी, रति सर बोरी, कीजै कृपा की कोर Lyrics in Hindi

सरस किशोरी, वयस कि थोरी, रति सर बोरी,
कीजै कृपा की कोर।

साधन हीन, दीन मैं राधे, तुम करुणामई प्रेम-अगाधे,
काके द्वारे, जाय पुकारे, कौन निहारे, दीन दुखी की ओर।

करत अघन नहिं नेकु उघाऊँ, भरत उदर ज्यों शूकर धावूँ,
करी बरजोरी, लखि निज ओरी, तुम बिनु मोरी, कौन सुधारे दोर।

भलो बुरो जैसो हूँ तिहारो, तुम बिनु कोउ न हितु हमारो,
भानुदुलारी, सुधि लो हमारी, शरण तिहारी, हौं पतितन सिरमोर।

गोपी-प्रेम की भिक्षा दीजै, कैसेहुँ मोहिं अपनी करी लीजै,
तव गुण गावत, दिवस बितावत, दृग झरि लावत, ह्वैहैं प्रेम-विभोर।

पाय तिहारो प्रेम किशोरी!, छके प्रेमरस ब्रज की खोरी,

Download PDF (सरस किशोरी, वयस कि थोरी, रति सर बोरी, कीजै कृपा की कोर Bhajans Bhakti Songs)

सरस किशोरी, वयस कि थोरी, रति सर बोरी, कीजै कृपा की कोर Bhajans Bhakti Songs

Download PDF: सरस किशोरी, वयस कि थोरी, रति सर बोरी, कीजै कृपा की कोर Lyrics Bhajans Bhakti Songs

See also  बाबा तू कभी ना मुझे भूलना | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans

सरस किशोरी, वयस कि थोरी, रति सर बोरी, कीजै कृपा की कोर Lyrics Transliteration (English)

saras kishoree, vayas ki thoree, rati sar boree,
keejai krpa kee kor.

saadhan heen, deen main raadhe, tum karunaamee prem-agaadhe,
kaake dvaare, jaay pukaare, kaun nihaare, deen dukhee kee or.

karat aghan nahin neku ughaoon, bharat udar jyon shookar dhaavoon,
karee barajoree, lakhi nij oree, tum binu moree, kaun sudhaare dor.

bhalo buro jaiso hoon tihaaro, tum binu kou na hitu hamaaro,
bhaanudulaaree, sudhi lo hamaaree, sharan tihaaree, haun patitan siramor.

gopee-prem kee bhiksha deejai, kaisehun mohin apanee karee leejai,
tav gun gaavat, divas bitaavat, drg jhari laavat, hvaihain prem-vibhor.

paay tihaaro prem kishoree!, chhake premaras braj kee khoree,

सरस किशोरी, वयस कि थोरी, रति सर बोरी, कीजै कृपा की कोर Video

सरस किशोरी, वयस कि थोरी, रति सर बोरी, कीजै कृपा की कोर। Video

Browse Temples in India