Contents
- 1 म्हापे जद भी मुसीबत कोई आवन लागे म्हारे सिर के ऊपर मोरछड़ी लेहरावन लागे Lyrics
- 2 म्हापे जद भी मुसीबत कोई आवन लागे म्हारे सिर के ऊपर मोरछड़ी लेहरावन लागे Lyrics in Hindi
- 3 Download PDF (म्हापे जद भी मुसीबत कोई आवन लागे म्हारे सिर के ऊपर मोरछड़ी लेहरावन लागे Bhajans Bhakti Songs)
- 4 म्हापे जद भी मुसीबत कोई आवन लागे म्हारे सिर के ऊपर मोरछड़ी लेहरावन लागे Lyrics Transliteration (English)
- 5 म्हापे जद भी मुसीबत कोई आवन लागे म्हारे सिर के ऊपर मोरछड़ी लेहरावन लागे Video
म्हापे जद भी मुसीबत कोई आवन लागे म्हारे सिर के ऊपर मोरछड़ी लेहरावन लागे Lyrics
mhape jad bhi musibat koi aawan laage khatu shyam baba bhajan with lyrics
म्हापे जद भी मुसीबत कोई आवन लागे म्हारे सिर के ऊपर मोरछड़ी लेहरावन लागे Lyrics in Hindi
म्हापे जद भी मुसीबत कोई आवन लागे
म्हारे सिर के ऊपर मोरछड़ी लेहरावन लागे
जब जब गाडी खावै झटका
मोरछड़ी का लागै फटका
अपने आप ही या गाडी म्हारी भागन लागे
म्हारे सिर के ऊपर मोरछड़ी लेहरावन लागे
मोरछड़ी का देख्या रे जादू
भूल गया मंतर श्याणा साधू
बै भी झुक झुक झाड़ा लगवावन लागे
म्हारे सिर के ऊपर मोरछड़ी लेहरावन लागे
हो गया दीवाना मैं तो मोरछड़ी का
गुण कोन्या भूलूँ मैं तो श्याम धनि का
भगतां खातिर नया नया रस्ता काढण लागे
म्हारे सिर के ऊपर मोरछड़ी लेहरावन लागे
म्हापे जद भी मुसीबत कोई आवन लागे
म्हारे सिर के ऊपर मोरछड़ी लेहरावन लागे
Download PDF (म्हापे जद भी मुसीबत कोई आवन लागे म्हारे सिर के ऊपर मोरछड़ी लेहरावन लागे Bhajans Bhakti Songs)
म्हापे जद भी मुसीबत कोई आवन लागे म्हारे सिर के ऊपर मोरछड़ी लेहरावन लागे Bhajans Bhakti Songs
म्हापे जद भी मुसीबत कोई आवन लागे म्हारे सिर के ऊपर मोरछड़ी लेहरावन लागे Lyrics Transliteration (English)
mhaape jad bhee museebat koee aavan laage
mhaare sir ke oopar morachhadee leharaavan laage
jab jab gaadee khaavai jhataka
morachhadee ka laagai phataka
apane aap hee ya gaadee mhaaree bhaagan laage
mhaare sir ke oopar morachhadee leharaavan laage
morachhadee ka dekhya re jaadoo
bhool gaya mantar shyaana saadhoo
bai bhee jhuk jhuk jhaada lagavaavan laage
mhaare sir ke oopar morachhadee leharaavan laage
ho gaya deevaana main to morachhadee ka
gun konya bhooloon main to shyaam dhani ka
bhagataan khaatir naya naya rasta kaadhan laage
mhaare sir ke oopar morachhadee leharaavan laage
mhaape jad bhee museebat koee aavan laage
mhaare sir ke oopar morachhadee leharaavan laage
म्हापे जद भी मुसीबत कोई आवन लागे म्हारे सिर के ऊपर मोरछड़ी लेहरावन लागे Video
म्हापे जद भी मुसीबत कोई आवन लागे म्हारे सिर के ऊपर मोरछड़ी लेहरावन लागे Video