छोड़ जगत की बातां ने Lyrics

छोड़ जगत की बातां ने Lyrics (Hindi)

छोड़ जगत की बातां ने,
थूं राम जी को नाम संभाल ,
खो दियो कचरा में,
राम नाम मे मातो ठनके ,

झूटी बातां में ऊबो कड़के,
आयोड़ो अवसर जाय
बातां बातां में ,
थारी मारी में उमर बीती,

मिले नहीं लाभ बातां सब रीती,
भाया कर ले सुकरत
काम मनख जमारा में,
राजा रावण जरासंध देखो ,

वाके अभिमानी को ठेको,
मर गया कुत्ता की मौत,
जो करड़ाई में,
कर सेवा यो अवसर आयो,

मानव पद तूने मुश्किल पायो
थने सतगुरु देवे ग्यान ,
सत का शब्दा में,
गोकुल स्वामी सतगुरु

दाता दे उपदेश जीव जगाता,
लादूदास करे पुकार मौज फकीरी में,

भजन गायक – चम्पा लाल प्रजापति
मालासेरी डूँगरी

Download PDF (छोड़ जगत की बातां ने )

छोड़ जगत की बातां ने

Download PDF: छोड़ जगत की बातां ने Lyrics

छोड़ जगत की बातां ने Lyrics Transliteration (English)

chhod jagat kee baataan ne kaha,
thoon raam jee ko naam sambhaal,
khoya diyosh mein,
raam naam mestro thanake,

jhootee baataan mein oobo kadake,
aayodo avasar jaana
baataan baataan mein,
thaaree maaree mein umar beetee,

mile na laabh baataan sab reetee,
bhaaya kar le sukarat
kaam manakh jamaara mein,
raaja raavan jaraasandh luk,

vaake abhimaanee ko theko,
mar gaya kutte kee maut,
jo kar raha hai,
kar seva yo avasar aayo,

maanav pad aapan kathin paayo
thane sataguru deve gyaan,
sat ka shabda mein,
gokul svaamee sataguru

See also  मेरी मानो पिया उनकी दे दो सिया Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

daata de upadesh jeev jagaata,
laadoodaas kare pukaar mauj
phakeeree ​​mein,

bhajan gaayak – champa laal
prajaapati granthaseree doongaree

छोड़ जगत की बातां ने Video

छोड़ जगत की बातां ने Video

Browse all bhajans by Champa Lal Prajapati

Browse Temples in India

Recent Posts