आंख्या देखो भाईड़ा कानों री खिड़कियां खोलो रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
आंख्या देखो भाईड़ा कानों री खिड़कियां खोलो रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

आंख्या देखो भाईड़ा कानों री खिड़कियां खोलो रे लिरिक्स

Aankhya Dekho Bhaida Kano Ri Khidkiya Kholo Re

आंख्या देखो भाईड़ा कानों री खिड़कियां खोलो रे लिरिक्स (हिन्दी)

आंख्या देखो भाईड़ा,

दोहा तपस्या बरस हजार री,
सत्संगत पल एक,
तो भी बराबर नहीं तुले,
सुखदेव कियो विवेक।
कदली सीप भुजंग मुख,
एक स्वाति गुण तीन,
जैसी संगति बैठिये,
तैसो ही फल दीन।
सत्संग की आधी घड़ी,
आधी में पुनि आध,
तुलसी संगत साध की,
कटे करोड़ अपराध।
नहीं हैं तेरा कोय,
नहीं तू कोय का,
अरे हा बाज़िन्द स्वार्थ रा संसार,
घणा दिन दोय का।
बड़ा भया तो क्या भया,
दिल का नहीं उदार,
बड़ा तो एक समुन्द्र हैं,
जिनका पानी खार।
अरे हां पलटू उनसे तो,
एक कुआँ भला,
जिनसे पीये सकल संसार।।


आंख्या देखो भाईड़ा,
कानों री खिड़कियां खोलो रे,
सत्संग में चालो रे,
मिलसी राम जी।।


भगवा तो रंगिया रे भाई,
राम नजर नहीं आवे रे,
अपना माही ला ने रंग लो रे,
मिलसी राम जी।
आँख्या देखो भाईड़ा,
कानों री खिड़कियां खोलो रे,
सत्संग में चालो रे,
मिलसी राम जी।।


पत्थर ने पूजो रे भाई,
राम नजर नहीं आवे रे,
अपणे सतगुरू ने पूजो रे,
मिलसी राम जी।
आँख्या देखो भाईड़ा,
कानों री खिड़कियां खोलो रे,
सत्संग में चालो रे,
मिलसी राम जी।।


नहाया ने धोया ने भाई,
राम नजर नहीं आवे रे,
ऐबो ने छोड़ो रे,
मिलसी राम जी।
आँख्या देखो भाईड़ा,
कानों री खिड़कियां खोलो रे,
सत्संग में चालो रे,
मिलसी राम जी।।

See also  मीरा ऐ तेरो बाजै इकतारो | Lyrics, Video | Miscellaneous Bhajans


तीर्थ में नहाया मैं भाई,
राम नजर नहीं आवे रे,
अपणे हिरदे ने धोवो रे,
मिलसी राम जी।
आँख्या देखो भाईड़ा,
कानों री खिड़कियां खोलो रे,
सत्संग में चालो रे,
मिलसी राम जी।।


रतनदास चरणो रा चाकर,
सतगुरू शरणे आया जी,
चरणों में झुक जाओ,
मिलसी राम जी।
आँख्या देखो भाईड़ा,
कानों री खिड़कियां खोलो रे,
सत्संग में चालो रे,
मिलसी राम जी।।


आंख्या देखो भाईड़ा,
कानों री खिड़कियां खोलो रे,
सत्संग में चालो रे,
मिलसी राम जी।।

गायक राघवनंदजी महाराज।

Download PDF (आंख्या देखो भाईड़ा कानों री खिड़कियां खोलो रे )

Download the PDF of song ‘Aankhya Dekho Bhaida Kano Ri Khidkiya Kholo Re ‘.

Download PDF: आंख्या देखो भाईड़ा कानों री खिड़कियां खोलो रे

Aankhya Dekho Bhaida Kano Ri Khidkiya Kholo Re Lyrics (English Transliteration)

AMkhyA dekho bhAIड़A,

dohA tapasyA barasa hajAra rI,
satsaMgata pala eka,
to bhI barAbara nahIM tule,
sukhadeva kiyo viveka|
kadalI sIpa bhujaMga mukha,
eka svAti guNa tIna,
jaisI saMgati baiThiye,
taiso hI phala dIna|
satsaMga kI AdhI ghaड़I,
AdhI meM puni Adha,
tulasI saMgata sAdha kI,
kaTe karoड़ aparAdha|
nahIM haiM terA koya,
nahIM tU koya kA,
are hA bAज़inda svArtha rA saMsAra,
ghaNA dina doya kA|
baड़A bhayA to kyA bhayA,
dila kA nahIM udAra,
baड़A to eka samundra haiM,
jinakA pAnI khAra|
are hAM palaTU unase to,
eka kuA.N bhalA,
jinase pIye sakala saMsAra||


AMkhyA dekho bhAIड़A,
kAnoM rI khiड़kiyAM kholo re,
satsaMga meM chAlo re,
milasI rAma jI||


bhagavA to raMgiyA re bhAI,
rAma najara nahIM Ave re,
apanA mAhI lA ne raMga lo re,
milasI rAma jI|
A.NkhyA dekho bhAIड़A,
kAnoM rI khiड़kiyAM kholo re,
satsaMga meM chAlo re,
milasI rAma jI||

See also  ओढ़ो ओढ़ो म्हारी माता रानी आज भगत थारी चुनड़ ल्याया ए Lyrics Bhajans Bhakti Songs


patthara ne pUjo re bhAI,
rAma najara nahIM Ave re,
apaNe satagurU ne pUjo re,
milasI rAma jI|
A.NkhyA dekho bhAIड़A,
kAnoM rI khiड़kiyAM kholo re,
satsaMga meM chAlo re,
milasI rAma jI||


nahAyA ne dhoyA ne bhAI,
rAma najara nahIM Ave re,
aibo ne Choड़o re,
milasI rAma jI|
A.NkhyA dekho bhAIड़A,
kAnoM rI khiड़kiyAM kholo re,
satsaMga meM chAlo re,
milasI rAma jI||


tIrtha meM nahAyA maiM bhAI,
rAma najara nahIM Ave re,
apaNe hirade ne dhovo re,
milasI rAma jI|
A.NkhyA dekho bhAIड़A,
kAnoM rI khiड़kiyAM kholo re,
satsaMga meM chAlo re,
milasI rAma jI||


ratanadAsa charaNo rA chAkara,
satagurU sharaNe AyA jI,
charaNoM meM jhuka jAo,
milasI rAma jI|
A.NkhyA dekho bhAIड़A,
kAnoM rI khiड़kiyAM kholo re,
satsaMga meM chAlo re,
milasI rAma jI||


AMkhyA dekho bhAIड़A,
kAnoM rI khiड़kiyAM kholo re,
satsaMga meM chAlo re,
milasI rAma jI||

gAyaka rAghavanaMdajI mahArAja|

आंख्या देखो भाईड़ा कानों री खिड़कियां खोलो रे Video

आंख्या देखो भाईड़ा कानों री खिड़कियां खोलो रे Video

Browse all bhajans by raghavnanda ji maharaj

Browse Temples in India