Contents
ए पहुना ए ही मिथिले में रहु ना भजन लिरिक्स
Ae Pahuna Mithile Me Rahuna
ए पहुना ए ही मिथिले में रहु ना भजन लिरिक्स (हिन्दी)
ए पहुना ए ही मिथिले में रहु ना,
जउने सुख बा ससुरारी में,
तउने सुखवा कहूं ना,
ऐ पहुना ए ही मिथिले में रहु ना।।
रोज सवेरे उबटन मलके,
इत्तर से नहवाइब,
एक महीना के भीतर,
करिया से गोर बनाइब,
झूठ कहत ना बानी तनिको,
मौका एगो देहु ना,
ऐ पहुना ए ही मिथिले में रहु ना।।
नित नवीन मन भावन व्यंजन,
परसब कंचन थारी,
स्वाद भूख बढ़ि जाई,
सुनि सारी सरहज की गारी,
बार-बार हम करब चिरौरी,
औरी कुछ ही लेहू ना,
ऐ पहुना ए ही मिथिले में रहु ना।।
कमला विमला दूधमती में,
झिझरी खूब खेलाईब,
सावन में कजरी गा गा के,
झूला रोज झुलाईब,
पवन देव से करब निहोरा,
हउले- हउले बहु ना,
ऐ पहुना ए ही मिथिले में रहु ना।।
हमरे निहोरा रघुनंदन से,
माने या ना माने,
पर ससुरारी के नाते,
परताप को आपन जाने,
या मिथिले में रहि जाइयो या,
संग अपने रख लेहु ना,
ऐ पहुना ए ही मिथिले में रहु ना।।
ए पहुना ए ही मिथिले में रहु ना,
जो आनंद विदेह नगर में,
देह नगर में कहुं ना,
ऐ पहुना ए ही मिथिले में रहु ना।।
स्वर मैथिलि ठाकुर।
प्रेषक आचार्य घनश्याम दासजी।
9793534434
Download PDF (ए पहुना ए ही मिथिले में रहु ना भजन )
Download the PDF of song ‘Ae Pahuna Mithile Me Rahuna ‘.
Download PDF: ए पहुना ए ही मिथिले में रहु ना भजन
Ae Pahuna Mithile Me Rahuna Lyrics (English Transliteration)
e pahunA e hI mithile meM rahu nA,
jaune sukha bA sasurArI meM,
taune sukhavA kahUM nA,
ai pahunA e hI mithile meM rahu nA||
roja savere ubaTana malake,
ittara se nahavAiba,
eka mahInA ke bhItara,
kariyA se gora banAiba,
jhUTha kahata nA bAnI taniko,
maukA ego dehu nA,
ai pahunA e hI mithile meM rahu nA||
nita navIna mana bhAvana vyaMjana,
parasaba kaMchana thArI,
svAda bhUkha baDha़i jAI,
suni sArI sarahaja kI gArI,
bAra-bAra hama karaba chiraurI,
aurI kuCha hI lehU nA,
ai pahunA e hI mithile meM rahu nA||
kamalA vimalA dUdhamatI meM,
jhijharI khUba khelAIba,
sAvana meM kajarI gA gA ke,
jhUlA roja jhulAIba,
pavana deva se karaba nihorA,
haule- haule bahu nA,
ai pahunA e hI mithile meM rahu nA||
hamare nihorA raghunaMdana se,
mAne yA nA mAne,
para sasurArI ke nAte,
paratApa ko Apana jAne,
yA mithile meM rahi jAiyo yA,
saMga apane rakha lehu nA,
ai pahunA e hI mithile meM rahu nA||
e pahunA e hI mithile meM rahu nA,
jo AnaMda videha nagara meM,
deha nagara meM kahuM nA,
ai pahunA e hI mithile meM rahu nA||
svara maithili ThAkura|
preShaka AchArya ghanashyAma dAsajI|
9793534434
ए पहुना ए ही मिथिले में रहु ना भजन Video
ए पहुना ए ही मिथिले में रहु ना भजन Video
Browse all bhajans by Maithili Thakur