अज से आगे भोले नाथ तेरी भांग बिलकुल बंद से | Lyrics, Video | Shiv Bhajans
अज से आगे भोले नाथ तेरी भांग बिलकुल बंद से | Lyrics, Video | Shiv Bhajans

अज से आगे भोले नाथ तेरी भांग बिलकुल बंद से लिरिक्स

aj se aage bhole naath teri bhaang bilkul band se

अज से आगे भोले नाथ तेरी भांग बिलकुल बंद से लिरिक्स (हिन्दी)

तू घोटा लान दे ये मोसम नीरे पसंद से
अज से आगे भोले नाथ तेरी भांग बिलकुल बंद से

फेर नही मांगू गा गोरा आज तो भांग पिला दे
इसा भांग में के से भोले तू मने बता दे
इक लोटा पी के देखो आवे घना आनंद से
अज से आगे भोले नाथ तेरी भांग बिलकुल बंद से

भुट्टी पैदा करे ये धरती साधू संता की खातिर
काजू मेवा क्यों न खाता सब देवो में चकर
नाचो में आवे रे गोरा बोली तेरी गुल्क्न्ध से
अज से आगे भोले नाथ तेरी भांग बिलकुल बंद से

हरी भांग की गठरी में आंदनी पे धर लिया
कमल सिंह गोरा ने फिर लास्ट घोटा लाया,
अच्छा व्याह करवाया घर में पे गया फंद से
अज से आगे भोले नाथ तेरी भांग बिलकुल बंद से

Download PDF (अज से आगे भोले नाथ तेरी भांग बिलकुल बंद से)

अज से आगे भोले नाथ तेरी भांग बिलकुल बंद से

Download PDF: अज से आगे भोले नाथ तेरी भांग बिलकुल बंद से

अज से आगे भोले नाथ तेरी भांग बिलकुल बंद से Lyrics Transliteration (English)

tU ghoTA lAna de ye mosama nIre pasaMda se
aja se Age bhole nAtha terI bhAMga bilakula baMda se

phera nahI mAMgU gA gorA Aja to bhAMga pilA de
isA bhAMga meM ke se bhole tU mane batA de
ika loTA pI ke dekho Ave ghanA AnaMda se
aja se Age bhole nAtha terI bhAMga bilakula baMda se

bhuTTI paidA kare ye dharatI sAdhU saMtA kI khAtira
kAjU mevA kyoM na khAtA saba devo meM chakara
nAcho meM Ave re gorA bolI terI gulkndha se
aja se Age bhole nAtha terI bhAMga bilakula baMda se

harI bhAMga kI gaTharI meM AMdanI pe dhara liyA
kamala siMha gorA ne phira lAsTa ghoTA lAyA,
achChA vyAha karavAyA ghara meM pe gayA phaMda se
aja se Age bhole nAtha terI bhAMga bilakula baMda se

See also  मेरे साईं जी कदे न छड़ियो बाह मेरी Lyrics | Bhajans | Bhakti Songs

अज से आगे भोले नाथ तेरी भांग बिलकुल बंद से Video

अज से आगे भोले नाथ तेरी भांग बिलकुल बंद से Video

Browse Temples in India

Recent Posts