बांध ले ओ साफो,कस ले रे घोड़ो तो कस ले ओ श्याम थारे बागे की तन्नी Lyrics

bandh le saffo kas le re ghore

बांध ले ओ साफो,कस ले रे घोड़ो तो कस ले ओ श्याम थारे बागे की तन्नी Lyrics in Hindi

बांध ले ओ साफो,कस ले रे घोड़ो
तो कस ले ओ श्याम थारे बागे की तन्नी
कीर्तन में पधारो महारा श्याम धनि……

पिली पिली पाग.कसुमल साफो,
मुकुट ऊपर चमके,थारे हीरे की मणि
कीर्तन में पधारो महारा श्याम धनि……

आप भी आज्यो,दाता बजरंग ने भी लाज्यो,
लीला देखेगी बिड़द खड़ी रे खड़ी ,
कीर्तन में पधारो महारा श्याम धनि……

लाडू जिमावा थाने पेड़ा र जिमावा,
माखन मिश्री घनी रे पड़ी
कीर्तन में पधारो महारा श्याम धनि……

आप ही आया बाबा काम बनेगो,
एक बार सुनादे थारी बांसुरी धनि
कीर्तन में पधारो महारा श्याम धनि……

श्याम मंडल का थे श्याम सलोना,
बांसुरी पे चमके थारे लाल मणि

Download PDF (बांध ले ओ साफो,कस ले रे घोड़ो तो कस ले ओ श्याम थारे बागे की तन्नी Bhajans Bhakti Song)

बांध ले ओ साफो,कस ले रे घोड़ो तो कस ले ओ श्याम थारे बागे की तन्नी Bhajans Bhakti Song

See also  मोरछड़ी के झाड़े से | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans

Download PDF: बांध ले ओ साफो,कस ले रे घोड़ो तो कस ले ओ श्याम थारे बागे की तन्नी Lyrics Bhajans Bhakti Song

बांध ले ओ साफो,कस ले रे घोड़ो तो कस ले ओ श्याम थारे बागे की तन्नी Lyrics Transliteration (English)

baandh le o saapho,kas le re ghodo
to kas le o shyaam thaare baage kee tannee
keertan mein padhaaro mahaara shyaam dhani……

pilee pilee paag.kasumal saapho,
mukut oopar chamake,thaare heere kee mani
keertan mein padhaaro mahaara shyaam dhani……

aap bhee aajyo,daata bajarang ne bhee laajyo,
leela dekhegee bidad khadee re khadee ,
keertan mein padhaaro mahaara shyaam dhani……

laadoo jimaava thaane peda ra jimaava,
maakhan mishree ghanee re padee
keertan mein padhaaro mahaara shyaam dhani……

aap hee aaya baaba kaam banego,
ek baar sunaade thaaree baansuree dhani
keertan mein padhaaro mahaara shyaam dhani……

shyaam mandal ka the shyaam salona,
baansuree pe chamake thaare laal mani

Browse Temples in India

Recent Posts