भांग रगड़ के पिलाऊ भोला मुड़ बना ले ने | Lyrics, Video | Shiv Bhajans
भांग रगड़ के पिलाऊ भोला मुड़ बना ले ने | Lyrics, Video | Shiv Bhajans

भांग रगड़ के पिलाऊ भोला मुड़ बना ले ने लिरिक्स

bhaang ragad ke pilaau bhola mood bna le ne

भांग रगड़ के पिलाऊ भोला मुड़ बना ले ने लिरिक्स (हिन्दी)

भांग रगड़ के पिलाऊ भोला मुड़ बना ले ने,
चल हरिद्वार चालागे नंदी तेरा सजा ले ने,

भर भर लौटे पिलादे गोरा आज न नाचू गा,
कावड़िया के मेले में मैं जम के नाचू गा,

सब कुछ छोड़ के चालु गोदी गणपति में उठाऊ,
हरिकी पौड़ी पे मैं घोटे गंगा में लाउ,
फिर हाथ पकड़ के भोले संग तू मने नचा ले ने,
हरिद्वार चालागे नंदी तेरा सजा ले ने,

जल्दी हो ले त्यार गोरा लावे न देरी,
मैं बम बम करके बोले देख बात भगत मेरी,
जो आस लगा के आ रहे उनके संकट काटू गा,
रे कावड़िया के मेले में मैं जम के नाचू गा,

काला चहल भी भोले तेरी भक्ति में खो रहा,
काम मिर्चपुर  वाला तेरी मस्ती हो रहा,
कृष्ण ने कह के तेरे भजन गवा ले ने,
चल हरिद्वार चालागे नंदी तेरा सजा ले ने,

ना घने की आँख देखु भगत निराला से,
जी चावे जब सुने गाल गिला घरता डाला से,
इन भगतो के रहु साथ कदे न न्यारा बांटू गा,
रे कावड़िया के मेले में मैं जम के नाचू गा,

See also  वो और नही प्यारे माँ शेरावाली है | Lyrics, Video | Durga Bhajans

Download PDF (भांग रगड़ के पिलाऊ भोला मुड़ बना ले ने)

भांग रगड़ के पिलाऊ भोला मुड़ बना ले ने

Download PDF: भांग रगड़ के पिलाऊ भोला मुड़ बना ले ने

भांग रगड़ के पिलाऊ भोला मुड़ बना ले ने Lyrics Transliteration (English)

bhAMga ragaDa़ ke pilAU bholA muDa़ banA le ne,
chala haridvAra chAlAge naMdI terA sajA le ne,

bhara bhara lauTe pilAde gorA Aja na nAchU gA,
kAvaDa़iyA ke mele meM maiM jama ke nAchU gA,

saba kuCha ChoDa़ ke chAlu godI gaNapati meM uThAU,
harikI pauDa़I pe maiM ghoTe gaMgA meM lAu,
phira hAtha pakaDa़ ke bhole saMga tU mane nachA le ne,
haridvAra chAlAge naMdI terA sajA le ne,

jaldI ho le tyAra gorA lAve na derI,
maiM bama bama karake bole dekha bAta bhagata merI,
jo Asa lagA ke A rahe unake saMkaTa kATU gA,
re kAvaDa़iyA ke mele meM maiM jama ke nAchU gA,

kAlA chahala bhI bhole terI bhakti meM kho rahA,
kAma mirchapura  vAlA terI mastI ho rahA,
kRRiShNa ne kaha ke tere bhajana gavA le ne,
chala haridvAra chAlAge naMdI terA sajA le ne,

nA ghane kI A.Nkha dekhu bhagata nirAlA se,
jI chAve jaba sune gAla gilA gharatA DAlA se,
ina bhagato ke rahu sAtha kade na nyArA bAMTU gA,
re kAvaDa़iyA ke mele meM maiM jama ke nAchU gA,

भांग रगड़ के पिलाऊ भोला मुड़ बना ले ने Video

भांग रगड़ के पिलाऊ भोला मुड़ बना ले ने Video

Browse all bhajans by Krishan MirchpurBrowse all bhajans by Ritu kaushik

Browse Temples in India

Recent Posts