भगती करो रे गुरु का बचना में रेवो देसी भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
भगती करो रे गुरु का बचना में रेवो देसी भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

भगती करो रे गुरु का बचना में रेवो देसी भजन लिरिक्स

Bhakti Karo Re Guru Vachana Me Revo

भगती करो रे गुरु का बचना में रेवो देसी भजन लिरिक्स (हिन्दी)

भगती करो रे गुरु का बचना में रेवो,
मत लाओ माईला मे हेरा ओ जी,
भगति करो रे संतो मिल जाओ भेला,
मत लाओ मायला में हेरा।।


जुगती तो देख संता जाजम राली,
पीओ न प्याला जेड़ा अम्रत भरीया,
भगति करो रे संतो मिल जाओ भेला,
मत लाओ मायला में हेरा।।


खेती तो करु म्हारे जल बिना सुके,
बिणज करु म्हारी मूल पूंजी डूबे ओ जी,
भगति करो रे संतो मिल जाओ भेला,
मत लाओ मायला में हेरा।।


ऐकली वो झुपडी में डर म्हाने लागे,
शहर में रेउ तो म्हाने लोग भरमावे ओ जी,
भगति करो रे संतो मिल जाओ भेला,
मत लाओ मायला में हेरा।।


पेदल चालू तो काटो म्हारे भागे,
घुडले चडू तो म्हारा सतगुरु लाजे,
भगति करो रे संतो मिल जाओ भेला,
मत लाओ मायला में हेरा।।


भगती करो रे शीतल बनीयो,
रुख शीतल ज्यारी छाया,
भगति करो रे संतो मिल जाओ भेला,
मत लाओ मायला में हेरा।।


रूपादे जी बेट हरी का गुण गाया,
वोजी भगती करो रे संतो,
भगति करो रे संतो मिल जाओ भेला,
मत लाओ मायला में हेरा।।

See also  मुझे देदो भजन वाली वो माला हरी देदो भजन वाली वो माला


भगती करो रे गुरु का बचना में रेवो,
मत लाओ माईला मे हेरा ओ जी,
भगति करो रे संतो मिल जाओ भेला,
मत लाओ मायला में हेरा।।

गायक जगदीश और राजु।
प्रेषक चारभुजा साउंड जोरावरपुरा।
9460405693

Download PDF (भगती करो रे गुरु का बचना में रेवो देसी भजन )

Download the PDF of song ‘Bhakti Karo Re Guru Vachana Me Revo ‘.

Download PDF: भगती करो रे गुरु का बचना में रेवो देसी भजन

Bhakti Karo Re Guru Vachana Me Revo Lyrics (English Transliteration)

bhagatI karo re guru kA bachanA meM revo,
mata lAo mAIlA me herA o jI,
bhagati karo re saMto mila jAo bhelA,
mata lAo mAyalA meM herA||


jugatI to dekha saMtA jAjama rAlI,
pIo na pyAlA jeड़A amrata bharIyA,
bhagati karo re saMto mila jAo bhelA,
mata lAo mAyalA meM herA||


khetI to karu mhAre jala binA suke,
biNaja karu mhArI mUla pUMjI DUbe o jI,
bhagati karo re saMto mila jAo bhelA,
mata lAo mAyalA meM herA||


aikalI vo jhupaDI meM Dara mhAne lAge,
shahara meM reu to mhAne loga bharamAve o jI,
bhagati karo re saMto mila jAo bhelA,
mata lAo mAyalA meM herA||


pedala chAlU to kATo mhAre bhAge,
ghuDale chaDU to mhArA sataguru lAje,
bhagati karo re saMto mila jAo bhelA,
mata lAo mAyalA meM herA||


bhagatI karo re shItala banIyo,
rukha shItala jyArI ChAyA,
bhagati karo re saMto mila jAo bhelA,
mata lAo mAyalA meM herA||


rUpAde jI beTa harI kA guNa gAyA,
vojI bhagatI karo re saMto,
bhagati karo re saMto mila jAo bhelA,
mata lAo mAyalA meM herA||

See also  थाली भरकर लायी रे खीचड़ो उपर घी की बाटकी भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


bhagatI karo re guru kA bachanA meM revo,
mata lAo mAIlA me herA o jI,
bhagati karo re saMto mila jAo bhelA,
mata lAo mAyalA meM herA||

gAyaka jagadIsha aura rAju|
preShaka chArabhujA sAuMDa jorAvarapurA|
9460405693

भगती करो रे गुरु का बचना में रेवो देसी भजन Video

भगती करो रे गुरु का बचना में रेवो देसी भजन Video

Browse all bhajans by jagdish or raju

Browse Temples in India

Recent Posts