भोले की कावड़ ल्यांऊ | Lyrics, Video | Shiv Bhajans
भोले की कावड़ ल्यांऊ | Lyrics, Video | Shiv Bhajans

भोले की कावड़ ल्यांऊ लिरिक्स

bhole ki kawad lyaau ya mera man lalchaawe se jab sawan mela awe se

भोले की कावड़ ल्यांऊ लिरिक्स (हिन्दी)

भोले की कावड़ ल्यांऊ या मेरा मन ललचावे से जब सावन मेला आवे से,

कोई बड़ा बम कोई छोटा से कोई खरा से कोई खोटा से,
कोई लगा समाधि बैठा से कोई झूम झूम के गावे से,
जब सावन मेला आवे से,
भोले की कावड़ ल्यांऊ……

तेरे नाम के ला के जैकारे बम बम गावे कावड़ थारे,
पूर्व पश्चिम उत्तर दक्षिण सारे बम बम गावे से,
जब सावन मेला आवे से,
भोले की कावड़ ल्यांऊ……

बम भोले के करके दर्शन मेरा दिल भी हो जाता प्रशन,
भीम साइन को भोले नाथ चरणों में शीश झुकावे से जब सावन मेला आवे से,
जब सावन मेला आवे से,
भोले की कावड़ ल्यांऊ……

Download PDF (भोले की कावड़ ल्यांऊ)

भोले की कावड़ ल्यांऊ

Download PDF: भोले की कावड़ ल्यांऊ

भोले की कावड़ ल्यांऊ Lyrics Transliteration (English)

bhole kI kAvaDa़ lyAMU yA merA mana lalachAve se jaba sAvana melA Ave se,

koI baDa़A bama koI ChoTA se koI kharA se koI khoTA se,
koI lagA samAdhi baiThA se koI jhUma jhUma ke gAve se,
jaba sAvana melA Ave se,
bhole kI kAvaDa़ lyAMU……

tere nAma ke lA ke jaikAre bama bama gAve kAvaDa़ thAre,
pUrva pashchima uttara dakShiNa sAre bama bama gAve se,
jaba sAvana melA Ave se,
bhole kI kAvaDa़ lyAMU……

bama bhole ke karake darshana merA dila bhI ho jAtA prashana,
bhIma sAina ko bhole nAtha charaNoM meM shIsha jhukAve se jaba sAvana melA Ave se,
jaba sAvana melA Ave se,
bhole kI kAvaDa़ lyAMU……

See also  हनुमान मेरे वन के साथी सीता इन बिन ना मिल पाती Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

भोले की कावड़ ल्यांऊ Video

भोले की कावड़ ल्यांऊ Video

Browse Temples in India