Contents
दादी थारो नाम लागे भक्ता ने प्यारो है भजन लिरिक्स
Dadi Tharo Naam Lage Bhakta Ne Pyaro Hai
दादी थारो नाम लागे भक्ता ने प्यारो है भजन लिरिक्स (हिन्दी)
दादी थारो नाम,
लागे भक्ता ने प्यारो है,
दादी थारों नाम,
म्हारे जीने को सहारो है,
दादी थारों नाम।।
तर्ज एक तेरा साथ हमको।
थारो नाम लेता ही,
लागे है ज्यूँ म्हाने,
कि थे हो सामने,
कितनो ही बड़ो हो काम,
थारो नाम कर देवे,
छोटो सो काम ने,
म्हारो तो दादी,
थारे नाम स्यु गुज़ारो है,
दादी थारों नाम,
म्हारे जीने को सहारो है,
दादी थारों नाम।।
जद सु लियो थारो नाम,
बणने लग्या है काम,
कि इब तो मौज़ है,
खुशियां ही खुशियां है,
इ जिंदगानी में,
की मस्ती रोज़ है,
दादी थारों नाम,
म्हारे जीवन को रखवारो है,
म्हारे जीने को सहारो है,
दादी थारों नाम।।
थारो नाम जो लेवे,
भव से उतर जावे,
थारो नाम ही काफी है,
कितनो ही बड़ो पापी,
लेवे जो नाम थारो,
मिल जावे माफ़ी है,
थारे नाम स्यु दादी,
म्हारे जीवन में उजियारो है,
म्हारे जीने को सहारो है,
दादी थारों नाम।।
दादी थारो नाम,
लागे भक्ता ने प्यारो है,
दादी थारों नाम,
म्हारे जीने को सहारो है,
दादी थारों नाम।।
स्वर मोनू जी दाधीच।
Download PDF (दादी थारो नाम लागे भक्ता ने प्यारो है भजन )
Download the PDF of song ‘Dadi Tharo Naam Lage Bhakta Ne Pyaro Hai ‘.
Download PDF: दादी थारो नाम लागे भक्ता ने प्यारो है भजन
Dadi Tharo Naam Lage Bhakta Ne Pyaro Hai Lyrics (English Transliteration)
dAdI thAro nAma,
lAge bhaktA ne pyAro hai,
dAdI thAroM nAma,
mhAre jIne ko sahAro hai,
dAdI thAroM nAma||
tarja eka terA sAtha hamako|
thAro nAma letA hI,
lAge hai jyU.N mhAne,
ki the ho sAmane,
kitano hI baDa़o ho kAma,
thAro nAma kara deve,
ChoTo so kAma ne,
mhAro to dAdI,
thAre nAma syu guja़Aro hai,
dAdI thAroM nAma,
mhAre jIne ko sahAro hai,
dAdI thAroM nAma||
jada su liyo thAro nAma,
baNane lagyA hai kAma,
ki iba to mauja़ hai,
khushiyAM hI khushiyAM hai,
i jiMdagAnI meM,
kI mastI roja़ hai,
dAdI thAroM nAma,
mhAre jIvana ko rakhavAro hai,
mhAre jIne ko sahAro hai,
dAdI thAroM nAma||
thAro nAma jo leve,
bhava se utara jAve,
thAro nAma hI kAphI hai,
kitano hI baDa़o pApI,
leve jo nAma thAro,
mila jAve mApha़I hai,
thAre nAma syu dAdI,
mhAre jIvana meM ujiyAro hai,
mhAre jIne ko sahAro hai,
dAdI thAroM nAma||
dAdI thAro nAma,
lAge bhaktA ne pyAro hai,
dAdI thAroM nAma,
mhAre jIne ko sahAro hai,
dAdI thAroM nAma||
svara monU jI dAdhIcha|
दादी थारो नाम लागे भक्ता ने प्यारो है भजन Video
दादी थारो नाम लागे भक्ता ने प्यारो है भजन Video
Browse all bhajans by monu ji dadhich