गौरी नंदन थारो अभिनंदन करे सारो परिवार Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
गौरी नंदन थारो अभिनंदन करे सारो परिवार Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गौरी नंदन थारो अभिनंदन करे सारो परिवार लिरिक्स

Gauri Nandan Tharo Abhinandan Bhajan In Hindi

गौरी नंदन थारो अभिनंदन करे सारो परिवार लिरिक्स (हिन्दी)

गौरी नंदन थारो अभिनंदन,
करे सारो परिवार,
गजानन आन पधारो,
लड़ावा लाड़ मैं थारो,
गजानन आन पधारो,
लड़ावा लाड़ मैं थारो।।


बल और बुद्धि को तो,
थारो भंडार है,
तीनो लोक में पहलो,
थारो अधिकार है,
थारी पूजा सबसे पहले,
करे सारो संसार,
गजानन आन पधारो,
लड़ावा लाड़ मैं थारो,
गजानन आन पधारो,
लड़ावा लाड़ मैं थारो।।


विघ्न विनाशक सारी,
विपदा मिटाओ,
रिद्धि सिद्धि सागे लेकर,
म्हारे घरा आओ,
काम कोई भी करने से पहले,
पड़े थारी दरकार,
गजानन आन पधारो,
लड़ावा लाड़ मैं थारो,
गजानन आन पधारो,
लड़ावा लाड़ मैं थारो।।


चंदन की चौकी पर म्हे,
थाने बिठावा,
तिलक लगावा भक्ता,
हार पहनावा,
मोदक लड्डूवा को भोग लगावा,
कर लीजो स्वीकार,
गजानन आन पधारो,
लड़ावा लाड़ मैं थारो,
गजानन आन पधारो,
लड़ावा लाड़ मैं थारो।।


गौरी नंदन थारो अभिनंदन,
करे सारो परिवार,
गजानन आन पधारो,
लड़ावा लाड़ मैं थारो,
गजानन आन पधारो,
लड़ावा लाड़ मैं थारो।।

गायक पिंटू शर्मा।

Download PDF (गौरी नंदन थारो अभिनंदन करे सारो परिवार )

Download the PDF of song ‘Gauri Nandan Tharo Abhinandan Bhajan In Hindi’.

Download PDF: गौरी नंदन थारो अभिनंदन करे सारो परिवार

Gauri Nandan Tharo Abhinandan Bhajan In Hindi Lyrics (English Transliteration)

gaurI naMdana thAro abhinaMdana,
kare sAro parivAra,
gajAnana Ana padhAro,
laड़AvA lAड़ maiM thAro,
gajAnana Ana padhAro,
laड़AvA lAड़ maiM thAro||

See also  आए दर्शन कर्ण पुजारी | Lyrics, Video | Ganesh Bhajans


bala aura buddhi ko to,
thAro bhaMDAra hai,
tIno loka meM pahalo,
thAro adhikAra hai,
thArI pUjA sabase pahale,
kare sAro saMsAra,
gajAnana Ana padhAro,
laड़AvA lAड़ maiM thAro,
gajAnana Ana padhAro,
laड़AvA lAड़ maiM thAro||


vighna vinAshaka sArI,
vipadA miTAo,
riddhi siddhi sAge lekara,
mhAre gharA Ao,
kAma koI bhI karane se pahale,
paDa़e thArI darakAra,
gajAnana Ana padhAro,
laड़AvA lAड़ maiM thAro,
gajAnana Ana padhAro,
laड़AvA lAड़ maiM thAro||


chaMdana kI chaukI para mhe,
thAne biThAvA,
tilaka lagAvA bhaktA,
hAra pahanAvA,
modaka laDDUvA ko bhoga lagAvA,
kara lIjo svIkAra,
gajAnana Ana padhAro,
laड़AvA lAड़ maiM thAro,
gajAnana Ana padhAro,
laड़AvA lAड़ maiM thAro||


gaurI naMdana thAro abhinaMdana,
kare sAro parivAra,
gajAnana Ana padhAro,
laड़AvA lAड़ maiM thAro,
gajAnana Ana padhAro,
laड़AvA lAड़ maiM thAro||

gAyaka piMTU sharmA|

गौरी नंदन थारो अभिनंदन करे सारो परिवार Video

गौरी नंदन थारो अभिनंदन करे सारो परिवार Video

Browse all bhajans by pintu sharma

Browse Temples in India

Recent Posts