हाँथ जोड़ के विनती करीं,अर्जी सुनी हमार,
गुरु जी जीवन-जहजवा भव से दिहिं उतार

हाँथ जोड़ के विनती करीं,अर्जी सुनी हमार,
गुरु जी जीवन-जहजवा भव से दिहिं उतार 

रउरा चरनिया में सब सुख पाईं,
रउरा भरोसे हम जिंदगी बिताईं 
रखले रहम अपना शरणिया,ना देहम बिसार,
गुरु जी जीवन-जहजवा भव से दिहिं उतार 

दर्शन राउर पाके गुरूजी अँखियाँ जुड़ाला,
भागे ला अन्हरिया,अंदर अंजोर होई जाला 
रउरे किरपा से हम देखनी अंदर में भगवान,
गुरु जी जीवन-जहजवा भव से दिहिं उतार 

हाँथ जोड़ के विनती करीं,अर्जी सुनी हमार,
गुरु जी जीवन-जहजवा भव से दिहिं उतार 

Download PDF (हाँथ जोड़ के विनती करीं,अर्जी सुनी हमार, गुरु जी जीवन-जहजवा भव से दिहिं उतार भजन लिरिक्स)

हाँथ जोड़ के विनती करीं,अर्जी सुनी हमार, गुरु जी जीवन-जहजवा भव से दिहिं उतार भजन लिरिक्स

Download PDF: हाँथ जोड़ के विनती करीं,अर्जी सुनी हमार, गुरु जी जीवन-जहजवा भव से दिहिं उतार भजन लिरिक्स

हाँथ जोड़ के विनती करीं,अर्जी सुनी हमार, गुरु जी जीवन-जहजवा भव से दिहिं उतार Lyrics Transliteration (English)

haanth jod ke vinatee kareen,arjee sunee hamaar,
guru jee jeevan-jahajava bhav se dihin utaar

haanth jod ke vinatee kareen,arjee sunee hamaar,
guru jee jeevan-jahajava bhav se dihin utaar

raura charaniya mein sab sukh paeen,
raura bharose ham jindagee bitaeen
rakhale raham apana sharaniya,na deham bisaar,
guru jee jeevan-jahajava bhav se dihin utaar

See also  गुरु हुंदे रूप रब दा ऐना गुरुआ दा मान वधाईये, गुरु हुंदे रूप रब्ब दा Lyrics Bhajans Bhakti Songs

darshan raur paake guroojee ankhiyaan judaala,
bhaage la anhariya,andar anjor hoee jaala
raure kirapa se ham dekhanee andar mein bhagavaan,
guru jee jeevan-jahajava bhav se dihin utaar

haanth jod ke vinatee kareen,arjee sunee hamaar,
guru jee jeevan-jahajava bhav se dihin utaar

https://youtu.be/4JnJXRZW6Q0



Browse all bhajans by Anup Jalota

Browse Temples in India

Recent Posts