हे भक्तो नजर उतारो महसार मात की | Lyrics, Video | Durga Bhajans
हे भक्तो नजर उतारो महसार मात की | Lyrics, Video | Durga Bhajans

हे भक्तो नजर उतारो महसार मात की लिरिक्स

he bhakto najar utaara mahsar maat ki

हे भक्तो नजर उतारो महसार मात की लिरिक्स (हिन्दी)

हिवड़े में वस गयो म्हारो सुंदर सो मुखड़ो थारो,
चलो जी नजर उतारा महसर मात की,

आज गज़ब का थाणे किसने सजाओ जी,
देख के मुखड़ा माँ को चंदा शरमायो जी,
भगता बलिहारी जावे हिल मिल सब मंगल गावे,
झांकी निहारो महसार मात की,
हे भक्तो नजर उतारो महसार मात की,

सोला शिंगार थारो चुनर मतवाली थी,
लागे सूरज की लाली माथे की बिंदियाँ थारी ,
ढोल नगाड़ा भाजे भगता सब झूमन लागे,
रील मिल सब मंगल गावे मात जी,
हे भक्तो नजर उतारो महसार मात की,

निम्भु मिर्ची से थारी नजर उतारा जी,
राही माता पर थारा थारे गुण गावे जी,
लाडो किशोरी थारी जावे थापे बलिहारी,
रखना माँ लाज हमारी मात की,
हे भक्तो नजर उतारो महसार मात की,

Download PDF (हे भक्तो नजर उतारो महसार मात की)

हे भक्तो नजर उतारो महसार मात की

Download PDF: हे भक्तो नजर उतारो महसार मात की

हे भक्तो नजर उतारो महसार मात की Lyrics Transliteration (English)

hivaDa़e meM vasa gayo mhAro suMdara so mukhaDa़o thAro,
chalo jI najara utArA mahasara mAta kI,

Aja gaja़ba kA thANe kisane sajAo jI,
dekha ke mukhaDa़A mA.N ko chaMdA sharamAyo jI,
bhagatA balihArI jAve hila mila saba maMgala gAve,
jhAMkI nihAro mahasAra mAta kI,
he bhakto najara utAro mahasAra mAta kI,

solA shiMgAra thAro chunara matavAlI thI,
lAge sUraja kI lAlI mAthe kI biMdiyA.N thArI ,
Dhola nagADa़A bhAje bhagatA saba jhUmana lAge,
rIla mila saba maMgala gAve mAta jI,
he bhakto najara utAro mahasAra mAta kI,

nimbhu mirchI se thArI najara utArA jI,
rAhI mAtA para thArA thAre guNa gAve jI,
lADo kishorI thArI jAve thApe balihArI,
rakhanA mA.N lAja hamArI mAta kI,
he bhakto najara utAro mahasAra mAta kI,

See also  हेल्लो हाय छोड़िए जय माता दी बोलिए टाटा बाय छोड़िए जय माता दी बोलिए Lyrics Bhajans Bhakti Songs

हे भक्तो नजर उतारो महसार मात की Video

हे भक्तो नजर उतारो महसार मात की Video

Browse all bhajans by Kishori Kanishka

Browse Temples in India

Recent Posts