बीरा रे सरस्वती मात मनाऊं जांभोजी री महिमा गाऊ रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

बीरा रे सरस्वती मात मनाऊं जांभोजी री महिमा गाऊ रे लिरिक्स

Jambhoji Ri Mahima Gaaun Guru Charno Me Shish Navau

बीरा रे सरस्वती मात मनाऊं जांभोजी री महिमा गाऊ रे लिरिक्स (हिन्दी)

बीरा रे सरस्वती मात मनाऊं,
जांभोजी री महिमा गाऊ रे,
गुरु चरणों में शीश नवाऊ,
गुरु विष्णु रूप में आया,
थाने माता हंसा दे हुलराया रे,
गुरु चरणों में शीश निवाऊ।।


गुरु लोहट जी घर आया,
हंसा दे मन हर्षाया जी,
गुरु करियोड़ा कवल निभायाजी,
गुरु चरणों शीश निवाऊ।।


गुरु रोटू नगरी आया,
उमा बाई रो भात भराया,
गुरु मनड़े खुशियां छाई रे,
गुरु चरणों शीश निवाऊ।।


गुरु बाजे जी घर आया,
गुरु लोथरा मर्द बनाया जी,
गुरु पल में दुखड़ा मिटाया,
गुरु चरणों शीश निवाऊ।।


गुरु सुभाष शर्मा गावे,
कोई मदन संग गावे ओ,
मीठो म्यूजिक बाजे रे,
गुरु चरणों शीश निवाऊ।।


बीरा रे सरस्वती मात मनाऊं,
जांभोजी री महिमा गाऊ रे,
गुरु चरणों में शीश नवाऊ,
गुरु विष्णु रूप में आया,
थाने माता हंसा दे हुलराया रे,
गुरु चरणों में शीश निवाऊ।।

प्रेषक सुभाष सारस्वा काकड़ा
9024909170

Download PDF (बीरा रे सरस्वती मात मनाऊं जांभोजी री महिमा गाऊ रे)

Download the PDF of song ‘Jambhoji Ri Mahima Gaaun Guru Charno Me Shish Navau ‘.

Download PDF: बीरा रे सरस्वती मात मनाऊं जांभोजी री महिमा गाऊ रे

See also  माला फेरो ने राजी राजी मारा बूढ़ा माजी भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

Jambhoji Ri Mahima Gaaun Guru Charno Me Shish Navau Lyrics (English Transliteration)

bIrA re sarasvatI mAta manAUM,
jAMbhojI rI mahimA gAU re,
guru charaNoM meM shIsha navAU,
guru viShNu rUpa meM AyA,
thAne mAtA haMsA de hularAyA re,
guru charaNoM meM shIsha nivAU||


guru lohaTa jI ghara AyA,
haMsA de mana harShAyA jI,
guru kariyoDa़A kavala nibhAyAjI,
guru charaNoM shIsha nivAU||


guru roTU nagarI AyA,
umA bAI ro bhAta bharAyA,
guru manaDa़e khushiyAM ChAI re,
guru charaNoM shIsha nivAU||


guru bAje jI ghara AyA,
guru lotharA marda banAyA jI,
guru pala meM dukhaDa़A miTAyA,
guru charaNoM shIsha nivAU||


guru subhASha sharmA gAve,
koI madana saMga gAve o,
mITho myUjika bAje re,
guru charaNoM shIsha nivAU||


bIrA re sarasvatI mAta manAUM,
jAMbhojI rI mahimA gAU re,
guru charaNoM meM shIsha navAU,
guru viShNu rUpa meM AyA,
thAne mAtA haMsA de hularAyA re,
guru charaNoM meM shIsha nivAU||

preShaka subhASha sArasvA kAkaDa़A
9024909170

बीरा रे सरस्वती मात मनाऊं जांभोजी री महिमा गाऊ रे Video

बीरा रे सरस्वती मात मनाऊं जांभोजी री महिमा गाऊ रे Video

Browse all bhajans by Subhash Sharma Kakda

Browse Temples in India

Recent Posts