जमला में आवे जब जाणा रे सुगना का रे बिरा Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
जमला में आवे जब जाणा रे सुगना का रे बिरा Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

जमला में आवे जब जाणा रे सुगना का रे बिरा लिरिक्स

Jamla Me Aave Jab Jana Re Ramdevji Bhajan

जमला में आवे जब जाणा रे सुगना का रे बिरा लिरिक्स (हिन्दी)

जमला में आवे जब जाणा रे,
सुगना का रे बिरा,
जमला आओ जद जाणा रे।।


पहलो पहलो पर्चो माता,
मेणादे ने दीनो,
उपणता दूध थमाया रे,
अजमल जी रा कवरा,
जमाला में आवे जब जाणा र।।


ओ दूजो दुजों पर्चो,
पिता अजमल जी ने दिनों,
कंकू रा पगल्या मंडाया हो,
बाबा रामदेव,
अजमल जी रा कंवरा,
जमला में आओ जब जाणा र।।


ओ तिजो तिजो परचो,
उण दर्जिडा ने दिनों,
कपड़े का घोड़ेला उड़ाया हो,
बाबा रामदेव,
सुगना का रे बीरा,
जमला में आओ जब जाणा र।।


चोथो चोथो परचो बाण्या,
भोई का ने दिनों,
समदर जहाज तराई हो,
बाबा रामदेव,
सुगना का रे बीरा,
जमला में आओ जब जाणा र।।


पाचवो परचो तो लखि,
बिंजारा ने दिनों,
मिश्री रा लूण बनाया हो,
बाबा रामदेव,
सुगना का रे बीरा,
जमला में आओ जब जाणा र।।


छटो छटो परचो पांचों,
पिरा ने दिनों,
मक्का से कटोरा,
मंगाया हो बाबा रामदेव,
सुगना का रे बीरा,
जमला में आओ जब जाणा र।।


जमला में आवे जब जाणा रे,
सुगना का रे बिरा,
जमला आओ जद जाणा रे।।

See also  मेरे कान्हा का जन्मदिन आया कि खुशियां मनाएंगे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

प्रेषक दिलीप प्रजापति।
9079764974

Download PDF (जमला में आवे जब जाणा रे सुगना का रे बिरा)

Download the PDF of song ‘Jamla Me Aave Jab Jana Re Ramdevji Bhajan ‘.

Download PDF: जमला में आवे जब जाणा रे सुगना का रे बिरा

Jamla Me Aave Jab Jana Re Ramdevji Bhajan Lyrics (English Transliteration)

jamalA meM Ave jaba jANA re,
suganA kA re birA,
jamalA Ao jada jANA re||


pahalo pahalo parcho mAtA,
meNAde ne dIno,
upaNatA dUdha thamAyA re,
ajamala jI rA kavarA,
jamAlA meM Ave jaba jANA ra||


o dUjo dujoM parcho,
pitA ajamala jI ne dinoM,
kaMkU rA pagalyA maMDAyA ho,
bAbA rAmadeva,
ajamala jI rA kaMvarA,
jamalA meM Ao jaba jANA ra||


o tijo tijo paracho,
uNa darjiDA ne dinoM,
kapaDa़e kA ghoDa़elA uDa़AyA ho,
bAbA rAmadeva,
suganA kA re bIrA,
jamalA meM Ao jaba jANA ra||


chotho chotho paracho bANyA,
bhoI kA ne dinoM,
samadara jahAja tarAI ho,
bAbA rAmadeva,
suganA kA re bIrA,
jamalA meM Ao jaba jANA ra||


pAchavo paracho to lakhi,
biMjArA ne dinoM,
mishrI rA lUNa banAyA ho,
bAbA rAmadeva,
suganA kA re bIrA,
jamalA meM Ao jaba jANA ra||


ChaTo ChaTo paracho pAMchoM,
pirA ne dinoM,
makkA se kaTorA,
maMgAyA ho bAbA rAmadeva,
suganA kA re bIrA,
jamalA meM Ao jaba jANA ra||


jamalA meM Ave jaba jANA re,
suganA kA re birA,
jamalA Ao jada jANA re||

preShaka dilIpa prajApati|
9079764974

जमला में आवे जब जाणा रे सुगना का रे बिरा Video

जमला में आवे जब जाणा रे सुगना का रे बिरा Video

See also  म्हारी खेडादेवी माँ दुजाना में रमता आवजो ए माँ Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
Browse all bhajans by sukhadev bharti

Browse Temples in India

Recent Posts