झुंझनू से दादी महारी आये | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans
झुंझनू से दादी महारी आये | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans

झुंझनू से दादी महारी आये लिरिक्स

jhunjhun se dadi mahari aaye bhakta ne akhiyan bhar bhar aaye

झुंझनू से दादी महारी आये लिरिक्स (हिन्दी)

झुंझनू से दादी महारी आये,
भक्ता ने अखियां भर भर आये,
थारो मिल के लाड लड़ावा माहरी प्यारी मावड़ी,
झुंझनू से दादी महारी आये,

चन्दन चौंकी ऊपर थाने बिठवा,
थारे चरण पखारू प्रेम से माहरी न्यारी मावड़ी,

झुहि चम्पा बेला मोगरा सा,
थाले फुला को हार पहनावा महारी प्यारी मावड़ी,
झुंझनू से दादी महारी आये,

लम्बी लो माँ चाँद और तार जड़ी माँ,
मन भावन चुनड़ी ओडावा माहरी प्यारी मावड़ी,

हरियल भागा सु पाति तुड़वाये,
थारे हाथा में मेहँदी रचावा महारी प्यारे मावड़ी,

छप्पन भोग छति सो मेवा मँगवायो,
माहने पंखो ढोल जिमा सु महारी प्यारी मावड़ी,

श्याम कवे ता सु रिश्तो पुराणों,
महान आशीष देने आई महारी प्यारी मावड़ी,

Download PDF (झुंझनू से दादी महारी आये)

झुंझनू से दादी महारी आये

Download PDF: झुंझनू से दादी महारी आये

झुंझनू से दादी महारी आये Lyrics Transliteration (English)

jhuMjhanU se dAdI mahArI Aye,
bhaktA ne akhiyAM bhara bhara Aye,
thAro mila ke lADa laDa़AvA mAharI pyArI mAvaDa़I,
jhuMjhanU se dAdI mahArI Aye,

chandana chauMkI Upara thAne biThavA,
thAre charaNa pakhArU prema se mAharI nyArI mAvaDa़I,

jhuhi champA belA mogarA sA,
thAle phulA ko hAra pahanAvA mahArI pyArI mAvaDa़I,
jhuMjhanU se dAdI mahArI Aye,

lambI lo mA.N chA.Nda aura tAra jaDa़I mA.N,
mana bhAvana chunaDa़I oDAvA mAharI pyArI mAvaDa़I,

hariyala bhAgA su pAti tuDa़vAye,
thAre hAthA meM meha.NdI rachAvA mahArI pyAre mAvaDa़I,

Chappana bhoga Chati so mevA ma.NgavAyo,
mAhane paMkho Dhola jimA su mahArI pyArI mAvaDa़I,

shyAma kave tA su rishto purANoM,
mahAna AshISha dene AI mahArI pyArI mAvaDa़I,

See also  बिगड़े हुए नसीब को हमने बना लिया | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans

झुंझनू से दादी महारी आये Video

झुंझनू से दादी महारी आये Video

Browse all bhajans by kumar shanu

Browse Temples in India

Recent Posts