झुंझुनू मन्दिर में बंचवाल्यो थारो मंगल पाठ माँ | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans
झुंझुनू मन्दिर में बंचवाल्यो थारो मंगल पाठ माँ | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans

झुंझुनू मन्दिर में बंचवाल्यो थारो मंगल पाठ माँ लिरिक्स

jhunjhunu mandir me banchwalyo tharo mangal

झुंझुनू मन्दिर में बंचवाल्यो थारो मंगल पाठ माँ लिरिक्स (हिन्दी)

घणां दीना सूं चाव है दादी, रखल्यो म्हारी बात माँ,
झुंझनूं मन्दिर में बंचवाल्यो थारो मंगल पाठ माँ,

ई मंगल उत्सव की दादी थे ही करियो जजमानी,
तनधन दादा के सागे, करियो स की निगरानी,
कृष्ण कन्हैया राधा रुक्मण रहवे थारे साथ माँ,
झूंझनू मन्दिर में………

रामायण गीता सम पावन, मंगल पाठ यो ग्रंथ है,
जिनको रचयता रमाकांत जी तुलसी जी सो संत है,
थारी महिमा हर दोहा हर चोपाई दर्शात माँ,
झुंझनू मन्दिर में……..

थारे पीहर सासरिये में न्यूतो माँ भिजवा दीजो
सत्य लोक की देव देवियाँ सगळा ने बुलवा लीजो,
हनुमत वीरा चुनड़ी उढ़ासी, कान्हो भरसी भात माँ,
झूंझनू मन्दिर में ……..

बेटा पोता बहु बेटियाँ से भर जावे थारो प्रांगण माँ,
थारो खजानों खोल दीजो, हे भोली बड़भागण माँ,
रख दीजो “जगदीश” भगत के सिर पर थारो हाथ माँ,
झुंझनू मन्दिर में ……….

Download PDF (झुंझुनू मन्दिर में बंचवाल्यो थारो मंगल पाठ माँ)

झुंझुनू मन्दिर में बंचवाल्यो थारो मंगल पाठ माँ

Download PDF: झुंझुनू मन्दिर में बंचवाल्यो थारो मंगल पाठ माँ

झुंझुनू मन्दिर में बंचवाल्यो थारो मंगल पाठ माँ Lyrics Transliteration (English)

ghaNAM dInA sUM chAva hai dAdI, rakhalyo mhArI bAta mA.N,
jhuMjhanUM mandira meM baMchavAlyo thAro maMgala pATha mA.N,

I maMgala utsava kI dAdI the hI kariyo jajamAnI,
tanadhana dAdA ke sAge, kariyo sa kI nigarAnI,
kRRiShNa kanhaiyA rAdhA rukmaNa rahave thAre sAtha mA.N,
jhUMjhanU mandira meM………

rAmAyaNa gItA sama pAvana, maMgala pATha yo graMtha hai,
jinako rachayatA ramAkAMta jI tulasI jI so saMta hai,
thArI mahimA hara dohA hara chopAI darshAta mA.N,
jhuMjhanU mandira meM……..

thAre pIhara sAsariye meM nyUto mA.N bhijavA dIjo
satya loka kI deva deviyA.N sagaLA ne bulavA lIjo,
hanumata vIrA chunaDa़I uDha़AsI, kAnho bharasI bhAta mA.N,
jhUMjhanU mandira meM ……..

beTA potA bahu beTiyA.N se bhara jAve thAro prAMgaNa mA.N,
thAro khajAnoM khola dIjo, he bholI baDa़bhAgaNa mA.N,
rakha dIjo “jagadIsha” bhagata ke sira para thAro hAtha mA.N,
jhuMjhanU mandira meM ……….

See also  हाथ उठा लियो जिन्हे जिन्हे लेने की दरकार Lyrics | Bhajans | Bhakti Songs

झुंझुनू मन्दिर में बंचवाल्यो थारो मंगल पाठ माँ Video

झुंझुनू मन्दिर में बंचवाल्यो थारो मंगल पाठ माँ Video

Browse all bhajans by Saurabh Madhukar

Browse Temples in India

Recent Posts