कळप मत काछब कुड़ी ए राम की बाता रूडी ए Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
कळप मत काछब कुड़ी ए राम की बाता रूडी ए Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

कळप मत काछब कुड़ी ए राम की बाता रूडी ए लिरिक्स

Kalap Mat Kachab Kud Ae Bhajan

कळप मत काछब कुड़ी ए राम की बाता रूडी ए लिरिक्स (हिन्दी)

कळप मत काछब कुड़ी ए,
राम की बाता रूडी ए,
भक्ति का भेद भारी रे,
लखे कोई संतां का प्यारा।।


काछवो काछवि रेता समुन्द्र में,
होया हरी का दास,
साधू आवत देख के रे,
सती नवाया शीश,
पकड़ झोली म घाल्या रे,
मरण की अब के बारी रे।।


कहे काछवि सुण ए काछवा,
भाग सके तो भाग,
घाल हांडी में तने छोड़सी रे,
तले लगावे आँच,
पड्यो हांडी में सीज रे,
कथे तेरो कृष्ण मुरारी रे।।


कहे काछवो सुण ए काछवी,
मन में धीरज राख,
त्यारण वालो त्यारसी रे,
सीतापति रघुनाथ,
भगत नै त्यारण आवे रे,
गोविन्दो दोड्यो आवे रे।।


कहे काछवो सुण रे सांवरा,
भव लगादे पार,
आज सुरज या मौत नहीं आवे,
आवे भक्त के काम,
भगत की हांसी होव रे,
ओळमो थाने आवे रे।।


उतराखंड से चली बादळी,
इन्द्र रयो घरराय,
तीन तूळया की झोपड़ी रे,
चढ़ी आकाशा जाय,
धरड धड इन्द्र गाजे रे,
पाणी की बूंदा बरसे रे।।


किसनाराम की विनती साधो,
सुनियो चित्त लगाय,
युग युग भगत बचाइया रे,
आयो भगत के काम,
गावे यो जोगी बाणी रे,
गावे यो पध निरबाणी रे।।

See also  सूती होती सत सेज में म्हारी हैली भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


कळप मत काछब कुड़ी ए,
राम की बाता रूडी ए,
भक्ति का भेद भारी रे,
लखे कोई संतां का प्यारा।।

Upload By Himalay Joriwal

Download PDF (कळप मत काछब कुड़ी ए राम की बाता रूडी ए )

Download the PDF of song ‘Kalap Mat Kachab Kud Ae Bhajan ‘.

Download PDF: कळप मत काछब कुड़ी ए राम की बाता रूडी ए

Kalap Mat Kachab Kud Ae Bhajan Lyrics (English Transliteration)

kaLapa mata kAChaba kuDa़I e,
rAma kI bAtA rUDI e,
bhakti kA bheda bhArI re,
lakhe koI saMtAM kA pyArA||


kAChavo kAChavi retA samundra meM,
hoyA harI kA dAsa,
sAdhU Avata dekha ke re,
satI navAyA shIsha,
pakaDa़ jholI ma ghAlyA re,
maraNa kI aba ke bArI re||


kahe kAChavi suNa e kAChavA,
bhAga sake to bhAga,
ghAla hAMDI meM tane ChoDa़sI re,
tale lagAve A.Ncha,
paDyo hAMDI meM sIja re,
kathe tero kRRiShNa murArI re||


kahe kAChavo suNa e kAChavI,
mana meM dhIraja rAkha,
tyAraNa vAlo tyArasI re,
sItApati raghunAtha,
bhagata nai tyAraNa Ave re,
govindo doDyo Ave re||


kahe kAChavo suNa re sAMvarA,
bhava lagAde pAra,
Aja suraja yA mauta nahIM Ave,
Ave bhakta ke kAma,
bhagata kI hAMsI hova re,
oLamo thAne Ave re||


utarAkhaMDa se chalI bAdaLI,
indra rayo ghararAya,
tIna tULayA kI jhopaDa़I re,
chaDha़I AkAshA jAya,
dharaDa dhaDa indra gAje re,
pANI kI bUMdA barase re||


kisanArAma kI vinatI sAdho,
suniyo chitta lagAya,
yuga yuga bhagata bachAiyA re,
Ayo bhagata ke kAma,
gAve yo jogI bANI re,
gAve yo padha nirabANI re||


kaLapa mata kAChaba kuDa़I e,
rAma kI bAtA rUDI e,
bhakti kA bheda bhArI re,
lakhe koI saMtAM kA pyArA||

See also  जिनू राज सवेरे मिलना सी, एक रात दे विच वो फ़कीर भया अवधपूरी के बाला दी दस कौन बदल तकदीर गया Lyrics Bhajans Bhakti Songs

Upload By Himalay Joriwal

कळप मत काछब कुड़ी ए राम की बाता रूडी ए Video

कळप मत काछब कुड़ी ए राम की बाता रूडी ए Video

Browse all bhajans by Himalay Joriwal

Browse Temples in India