कळप मत काछब कुड़ी ए रमय्ये री बाता रूडी ए | Lyrics, Video | Miscellaneous Bhajans
कळप मत काछब कुड़ी ए रमय्ये री बाता रूडी ए | Lyrics, Video | Miscellaneous Bhajans

कळप मत काछब कुड़ी ए रमय्ये री बाता रूडी ए लिरिक्स

kalpe mat kaachab kudi re ramiye ree bata rudhi re

कळप मत काछब कुड़ी ए रमय्ये री बाता रूडी ए लिरिक्स (हिन्दी)

कळप मत काछब कुड़ी ए
रमय्ये री बाता रूडी ए
भक्ति का भेद भारी रे
लखे कोई संतां का प्यारा

काछवो काछवि रेता समुन्द्र मैं
लेता हरी का नाम
साधू आवत देख के रे
सती नवाया शीश
पकड़ झोली म घाल्या रे
मरण की अब के बारी रे

काछवि कहे  सुण काछवा रे
भाग सके तो भाग
घाल हांडी में चोडसी रे
तले लगावे आँच
पड्यो हांडी में सीज रे
कथे तेरो कृष्ण मुरारी रे

कहे काछवो सुण ए काछवी
मन में धीरज राख
त्यारण वालो त्यारसी रे
सीतापति रघुनाथ
भगत न त्यारण आवे रे
गोविन्दो दोड्यो आवे रे

कहे काछवो सुण रे सांवरा
भव लगादे पार
आज सुरजिया उदय नहीं होवे
आवे अमीरी मोत
भगत की हांसी होव रे
ओळमो आवे थाने रे

उतराखंड से चली बादळी
इन्द्र रयो घरराय
तीन तूळया रि झोपड़ी रे
चढ़ी आकाशा जाय
धरड धड इन्द्र गाजे रे
बूंद पाणी की बरसे रे

किसनाराम की विनती साधो
सुनियो चित्त लगाय
जुग जुग भगत बचाइया रे
आयो भगत के काज
गावे यो जोगी बाणी रे
गावे यो पध निरबाणी रे

See also  तमाम उम्र तेरा इंतजार हमने किया | Lyrics, Video | Miscellaneous Bhajans

Download PDF (कळप मत काछब कुड़ी ए रमय्ये री बाता रूडी ए)

कळप मत काछब कुड़ी ए रमय्ये री बाता रूडी ए

Download PDF: कळप मत काछब कुड़ी ए रमय्ये री बाता रूडी ए

कळप मत काछब कुड़ी ए रमय्ये री बाता रूडी ए Lyrics Transliteration (English)

kaLapa mata kAChaba kuDa़I e
ramayye rI bAtA rUDI e
bhakti kA bheda bhArI re
lakhe koI saMtAM kA pyArA

kAChavo kAChavi retA samundra maiM
letA harI kA nAma
sAdhU Avata dekha ke re
satI navAyA shIsha
pakaDa़ jholI ma ghAlyA re
maraNa kI aba ke bArI re

kAChavi kahe  suNa kAChavA re
bhAga sake to bhAga
ghAla hAMDI meM choDasI re
tale lagAve A.Ncha
paDyo hAMDI meM sIja re
kathe tero kRRiShNa murArI re

kahe kAChavo suNa e kAChavI
mana meM dhIraja rAkha
tyAraNa vAlo tyArasI re
sItApati raghunAtha
bhagata na tyAraNa Ave re
govindo doDyo Ave re

kahe kAChavo suNa re sAMvarA
bhava lagAde pAra
Aja surajiyA udaya nahIM hove
Ave amIrI mota
bhagata kI hAMsI hova re
oLamo Ave thAne re

utarAkhaMDa se chalI bAdaLI
indra rayo ghararAya
tIna tULayA ri jhopaDa़I re
chaDha़I AkAshA jAya
dharaDa dhaDa indra gAje re
bUMda pANI kI barase re

kisanArAma kI vinatI sAdho
suniyo chitta lagAya
juga juga bhagata bachAiyA re
Ayo bhagata ke kAja
gAve yo jogI bANI re
gAve yo padha nirabANI re

कळप मत काछब कुड़ी ए रमय्ये री बाता रूडी ए Video

कळप मत काछब कुड़ी ए रमय्ये री बाता रूडी ए Video

Browse Temples in India

Recent Posts