कावड़ कैसे ल्याऊं मैं | Lyrics, Video | Shiv Bhajans
कावड़ कैसे ल्याऊं मैं | Lyrics, Video | Shiv Bhajans

कावड़ कैसे ल्याऊं मैं लिरिक्स

kawad kaise lyaau main

कावड़ कैसे ल्याऊं मैं लिरिक्स (हिन्दी)

मेरा भी जी कर रहया भोले, हरिद्वार मैं आऊ मैं
लोक्डाउन लग्या भोले नाथ ,बता कैसे कावड़ ल्याऊं मैं
         
जब जब कावड़ मेला आवै,मस्ती चढ़ती जावै सै
तेरे तै मिलने को भोले, मेरा मन ललचावै सै
तेरे धाम पै आकै भोले,कैसे धूम मचाऊं मैं

हरिद्वार आवण की भोले, कावड़ियों की फुल्ल त्यारी
कोरोना के कहर तै भोले, डर री सै दुनिया सारी
झठ नही कह रहया ओ भोले, बिल्कुल साच बताऊ मैं

देर करो ना भोले नाथ जी, जल्दी कुछ इंतजाम करो
नेत्र तीसरा खोल कोरोना, का अब काम तमाम करो
कावड़िये तेरे खुश हो ज्यांगे, औऱ नही कुछ चाहूँ मैं

भीमसैन की इतनी अर्ज़ी ,सुणले भोले भण्डारी
फेर देखकै दुनिया दंग रह ज्यागी, भीड़ लगै ईतणी भारी
तेरे कर कै दर्शन भोले नाथ, फेर फूल्या नही समाऊं मैं

Download PDF (कावड़ कैसे ल्याऊं मैं)

कावड़ कैसे ल्याऊं मैं

Download PDF: कावड़ कैसे ल्याऊं मैं

कावड़ कैसे ल्याऊं मैं Lyrics Transliteration (English)

merA bhI jI kara rahayA bhole, haridvAra maiM AU maiM
lokDAuna lagyA bhole nAtha ,batA kaise kAvaDa़ lyAUM maiM
         
jaba jaba kAvaDa़ melA Avai,mastI chaDha़tI jAvai sai
tere tai milane ko bhole, merA mana lalachAvai sai
tere dhAma pai Akai bhole,kaise dhUma machAUM maiM

haridvAra AvaNa kI bhole, kAvaDa़iyoM kI phulla tyArI
koronA ke kahara tai bhole, Dara rI sai duniyA sArI
jhaTha nahI kaha rahayA o bhole, bilkula sAcha batAU maiM

dera karo nA bhole nAtha jI, jaldI kuCha iMtajAma karo
netra tIsarA khola koronA, kA aba kAma tamAma karo
kAvaDa़iye tere khusha ho jyAMge, auRa nahI kuCha chAhU.N maiM

bhImasaina kI itanI arja़I ,suNale bhole bhaNDArI
phera dekhakai duniyA daMga raha jyAgI, bhIDa़ lagai ItaNI bhArI
tere kara kai darshana bhole nAtha, phera phUlyA nahI samAUM maiM

See also  आया तेरे भक्ता का टोला Lyrics | Bhajans | Bhakti Songs

कावड़ कैसे ल्याऊं मैं Video

कावड़ कैसे ल्याऊं मैं Video

Browse Temples in India