लीले घोड़े रा असवार श्याम थाने याद करा | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans
लीले घोड़े रा असवार श्याम थाने याद करा | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans

लीले घोड़े रा असवार श्याम थाने याद करा लिरिक्स

lele ghode ra aswaar shyam thaane yaad kara

लीले घोड़े रा असवार श्याम थाने याद करा लिरिक्स (हिन्दी)

लीले घोड़े रा असवार श्याम थाने याद करा,
ओ महारा ये ही पालनहार  श्याम थाने याद करा,

कीर्तन की ये रात है प्यारी भीड़ हुई देखो भारी,
दर्शन करने दूर दूर से आया नर और नारी,
सेह के मनमा हरष अपार  श्याम थाने याद करा,

अलबेलो दरबार आप को,
आज सजो अति प्यारो,
रतन शृंगासन आन विराजो तरसे मनड़ो माहरो,
माहरी अर्ज करो स्वीकार,श्याम थाने याद करा,

नीले रा असवार सांवरियां मत न देर लगावो,
भोला भाला प्रेमा ने सांवरियां मत अजमावो,
थारी जीत हुई माहरी हार,
श्याम थाने याद करा,

जग मग ज्योत जगी सांवरियां जग में हुयो उजयारो,
में तो थारा बन कर बाबा पकड़ो थारो द्वारा,
नंदू करवा जान पिछाण  श्याम थाने याद करा,

Download PDF (लीले घोड़े रा असवार श्याम थाने याद करा)

लीले घोड़े रा असवार श्याम थाने याद करा

Download PDF: लीले घोड़े रा असवार श्याम थाने याद करा

लीले घोड़े रा असवार श्याम थाने याद करा Lyrics Transliteration (English)

lIle ghoDa़e rA asavAra shyAma thAne yAda karA,
o mahArA ye hI pAlanahAra  shyAma thAne yAda karA,

kIrtana kI ye rAta hai pyArI bhIDa़ huI dekho bhArI,
darshana karane dUra dUra se AyA nara aura nArI,
seha ke manamA haraSha apAra  shyAma thAne yAda karA,

alabelo darabAra Apa ko,
Aja sajo ati pyAro,
ratana shRRiMgAsana Ana virAjo tarase manaDa़o mAharo,
mAharI arja karo svIkAra,shyAma thAne yAda karA,

nIle rA asavAra sAMvariyAM mata na dera lagAvo,
bholA bhAlA premA ne sAMvariyAM mata ajamAvo,
thArI jIta huI mAharI hAra,
shyAma thAne yAda karA,

jaga maga jyota jagI sAMvariyAM jaga meM huyo ujayAro,
meM to thArA bana kara bAbA pakaDa़o thAro dvArA,
naMdU karavA jAna piChANa  shyAma thAne yAda karA,

See also  फागुन की मस्ती में बाबा को नचाये गे | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans

लीले घोड़े रा असवार श्याम थाने याद करा Video

लीले घोड़े रा असवार श्याम थाने याद करा Video

Browse all bhajans by Sunil Kedia

Browse Temples in India