माहरी भी सेवा को थोड़ो स्वाद चख ले | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans
माहरी भी सेवा को थोड़ो स्वाद चख ले | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans

माहरी भी सेवा को थोड़ो स्वाद चख ले लिरिक्स

maahri bhi sewa ko thodo swaad chakh le

माहरी भी सेवा को थोड़ो स्वाद चख ले लिरिक्स (हिन्दी)

सेवकियाँ में दादी माहरो नाम लिख ले,
माहरी भी सेवा को थोड़ो स्वाद चख ले,

चाकरी धनि ही मिली जावे संसार में,
पर माहरो मनड़ो लागे थारे दरबार में,
टाबरा की छोटी सी या बात रख ले,
माहरी भी सेवा को थोड़ो स्वाद चख ले,

जमकर मियां थारी हज़ारी बजावेगा,
सेवक हा साँचा थारे मुख से काहुहावंगा,
आजमा के चाहे माँ ने आज देख ले,
माहरी भी सेवा को थोड़ो स्वाद चख ले,

हाजरी भजाया बिना माँगन ताहि आवा हा,
दुनिया कवे गी सोनू बैठा बैठा खावा हा,
चाकरी ने देकर माहरी लाज रख ले,
माहरी भी सेवा को थोड़ो स्वाद चख ले,

Download PDF (माहरी भी सेवा को थोड़ो स्वाद चख ले)

माहरी भी सेवा को थोड़ो स्वाद चख ले

Download PDF: माहरी भी सेवा को थोड़ो स्वाद चख ले

माहरी भी सेवा को थोड़ो स्वाद चख ले Lyrics Transliteration (English)

sevakiyA.N meM dAdI mAharo nAma likha le,
mAharI bhI sevA ko thoDa़o svAda chakha le,

chAkarI dhani hI milI jAve saMsAra meM,
para mAharo manaDa़o lAge thAre darabAra meM,
TAbarA kI ChoTI sI yA bAta rakha le,
mAharI bhI sevA ko thoDa़o svAda chakha le,

jamakara miyAM thArI haja़ArI bajAvegA,
sevaka hA sA.NchA thAre mukha se kAhuhAvaMgA,
AjamA ke chAhe mA.N ne Aja dekha le,
mAharI bhI sevA ko thoDa़o svAda chakha le,

hAjarI bhajAyA binA mA.Ngana tAhi AvA hA,
duniyA kave gI sonU baiThA baiThA khAvA hA,
chAkarI ne dekara mAharI lAja rakha le,
mAharI bhI sevA ko thoDa़o svAda chakha le,

See also  रानी सती माँ झुंझन वाली | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans

माहरी भी सेवा को थोड़ो स्वाद चख ले Video

माहरी भी सेवा को थोड़ो स्वाद चख ले Video

Browse all bhajans by Saurabh Madhukar

Browse Temples in India

Recent Posts