म्हारे ठाकुर जी री पूजा | Lyrics, Video | Krishna Bhajans
म्हारे ठाकुर जी री पूजा | Lyrics, Video | Krishna Bhajans

म्हारे ठाकुर जी री पूजा लिरिक्स

mahare thakur ji ri puja

म्हारे ठाकुर जी री पूजा लिरिक्स (हिन्दी)

म्हारे ठाकुर जी री पूजा हर दम करता रेहसा जी
माहरे सांवरियां जी री पूजा हर दम करता रेहसा जी

सुख दुःख भेजो तो नाथ राजी होता रेह्सा जी
तन से सेवा मन से सुमिरन मुख से नाम ले सा जा
म्हारे ठाकुर जी री पूजा हर दम करता रेहसा जी

म्हाने मिलिया जन कर कर्मा सु थारी अरचा खर्चा जी
थारे संता में बेठ थारी चर्चा कर सा जी
म्हारे ठाकुर जी री पूजा हर दम करता रेहसा जी

थारे संता की संगत में तो कर ता रह सा जी
थारी गीता रामायण चित में धरता रह सा जी
म्हारे ठाकुर जी री पूजा हर दम करता रेहसा जी

थारा दर्शन भी बा कर ली मैं जोता रहता जी
म्हारे चरना में आंसुआ सु धोता रहता जी
म्हारे ठाकुर जी री पूजा हर दम करता रेहसा जी

Download PDF (म्हारे ठाकुर जी री पूजा)

म्हारे ठाकुर जी री पूजा

Download PDF: म्हारे ठाकुर जी री पूजा

म्हारे ठाकुर जी री पूजा Lyrics Transliteration (English)

mhAre ThAkura jI rI pUjA hara dama karatA rehasA jI
mAhare sAMvariyAM jI rI pUjA hara dama karatA rehasA jI

sukha duHkha bhejo to nAtha rAjI hotA rehsA jI
tana se sevA mana se sumirana mukha se nAma le sA jA
mhAre ThAkura jI rI pUjA hara dama karatA rehasA jI

mhAne miliyA jana kara karmA su thArI arachA kharchA jI
thAre saMtA meM beTha thArI charchA kara sA jI
mhAre ThAkura jI rI pUjA hara dama karatA rehasA jI

thAre saMtA kI saMgata meM to kara tA raha sA jI
thArI gItA rAmAyaNa chita meM dharatA raha sA jI
mhAre ThAkura jI rI pUjA hara dama karatA rehasA jI

thArA darshana bhI bA kara lI maiM jotA rahatA jI
mhAre charanA meM AMsuA su dhotA rahatA jI
mhAre ThAkura jI rI pUjA hara dama karatA rehasA jI

See also  पीले पीताम्बर वालिया आ मिल जावे, पल पल वेखा तेरा राह वे, Lyrics Bhajans Bhakti Songs

म्हारे ठाकुर जी री पूजा Video

म्हारे ठाकुर जी री पूजा Video

Browse all bhajans by vijay vyas

Browse Temples in India

Recent Posts