मैं तो अमर चुनड़ी ओढ़ूँ | Lyrics, Video | Miscellaneous Bhajans
मैं तो अमर चुनड़ी ओढ़ूँ | Lyrics, Video | Miscellaneous Bhajans

मैं तो अमर चुनड़ी ओढ़ूँ लिरिक्स

main to amar chunadi odhu

मैं तो अमर चुनड़ी ओढ़ूँ लिरिक्स (हिन्दी)

मीरा जनमी मेड़ते, वा परणाई चित्तोड़,
राम भजन प्रताप सूं सकल श्रृष्टि शिर मोड़,
जगत में सारा जाणी आगे भई अनेक,
कई बायां कई राणी,
जिनकी रीत सगराम कहे है बैकुण्ठा ठौड़,

धरती माता नो वालो पैहरू घाघरो,
में तो अमर, चुनड़ी ओढ़ूँ,
में तो संतो रे भेळी रहवू,
में तो बाबो रे भेळी रहवू,
मैं आदि पुरुष री चेली जी।

चाँद सूरज मारे आंगणे लगाऊ,
में तो झरणा रो झांझर पहरु,
मैं तो संतो रे भेळी रेवु ,
मैं तो बाबो रे भेळी रेवू,
मैं आदि पुरुष री चेली जी।

ज्ञानी ध्यानी रे, बगल में राखूं,
हनुमान वालो, कांकण पहरुं,
मैं तो संतो रे भेळी रेवु ,
मैं तो बाबो रे भेळी रेवू,
मैं आदि पुरुष री चेली जी।
नवलख तारा, म्हारे आंगणे लगाऊँ,
में तो चरना रो ,जाँजर पहरुं,
मैं तो संतो रे भेळी रेवु ,
मैं तो बाबो रे भेळी रेवू,
मैं आदि पुरुष री चेली जी।

पारस ने सरहद कर राखूं,
में तो डूंगर डोडी में खेलूं,
मैं तो संतो रे भेळी रहवू,
मैं तो बाबो रे भेळी रेवू,
मैं आदि पुरुष री चेली जी।

नवकाले नाग म्हारे चोटले बंधाऊ,
जद म्हारो माथो गुथाऊँ,
मैं तो संतो रे भेळी रेवु ,
मैं तो बाबो रे भेळी रेवू,
मैं आदि पुरुष री चेली जी

दोई कर जोड़ मीरा बाई बोले,
में तो गुण गोविन्द रा गाउँ,
मैं तो संतो रे भेळी रेवु ,
मैं तो बाबो रे भेळी रेवू,
मैं आदि पुरुष री चेली जी

See also  कमइले हीरा चाहे मोती | Lyrics, Video | Miscellaneous Bhajans

Download PDF (मैं तो अमर चुनड़ी ओढ़ूँ)

मैं तो अमर चुनड़ी ओढ़ूँ

Download PDF: मैं तो अमर चुनड़ी ओढ़ूँ

मैं तो अमर चुनड़ी ओढ़ूँ Lyrics Transliteration (English)

mIrA janamI meDa़te, vA paraNAI chittoDa़,
rAma bhajana pratApa sUM sakala shrRRiShTi shira moDa़,
jagata meM sArA jANI Age bhaI aneka,
kaI bAyAM kaI rANI,
jinakI rIta sagarAma kahe hai baikuNThA ThauDa़,

dharatI mAtA no vAlo paiharU ghAgharo,
meM to amara, chunaDa़I oDha़U.N,
meM to saMto re bheLI rahavU,
meM to bAbo re bheLI rahavU,
maiM Adi puruSha rI chelI jI|

chA.Nda sUraja mAre AMgaNe lagAU,
meM to jharaNA ro jhAMjhara paharu,
maiM to saMto re bheLI revu ,
maiM to bAbo re bheLI revU,
maiM Adi puruSha rI chelI jI|

j~nAnI dhyAnI re, bagala meM rAkhUM,
hanumAna vAlo, kAMkaNa paharuM,
maiM to saMto re bheLI revu ,
maiM to bAbo re bheLI revU,
maiM Adi puruSha rI chelI jI|
navalakha tArA, mhAre AMgaNe lagAU.N,
meM to charanA ro ,jA.Njara paharuM,
maiM to saMto re bheLI revu ,
maiM to bAbo re bheLI revU,
maiM Adi puruSha rI chelI jI|

pArasa ne sarahada kara rAkhUM,
meM to DUMgara DoDI meM khelUM,
maiM to saMto re bheLI rahavU,
maiM to bAbo re bheLI revU,
maiM Adi puruSha rI chelI jI|

navakAle nAga mhAre choTale baMdhAU,
jada mhAro mAtho guthAU.N,
maiM to saMto re bheLI revu ,
maiM to bAbo re bheLI revU,
maiM Adi puruSha rI chelI jI

doI kara joDa़ mIrA bAI bole,
meM to guNa govinda rA gAu.N,
maiM to saMto re bheLI revu ,
maiM to bAbo re bheLI revU,
maiM Adi puruSha rI chelI jI

See also  Anuradha Paudwal - Saptashati Samputit Pallav (Mahalaxmi Mantra)

मैं तो अमर चुनड़ी ओढ़ूँ Video

मैं तो अमर चुनड़ी ओढ़ूँ Video

Song : Me Amar Chundadi Odhu
Album : Me Amar Chundadi Odhu
Singer : Prakash Mali
Lyrics : Traditional
Music Lable : N.K.Music & Studio Pvt Ltd
Category : Devotional
Sub Category : Majisa Bhatiyani
ⒸCopyright : Koo Koo Tv Entertainment Pvt.Ltd.
Digital Partner : RDC Media Pvt.Ltd.

Browse all bhajans by prakash mali

Browse Temples in India