Contents
मैं तो अमर चुनड़ी ओढू राजस्थानी मीराबाई भजन लिरिक्स
Main To Amar Chundadi Odhu
मैं तो अमर चुनड़ी ओढू राजस्थानी मीराबाई भजन लिरिक्स (हिन्दी)
मैं तो अमर चुनड़ी ओढू,
श्लोक मीरा जनमी मेड़ते
वा परणाई चित्तोड़,
राम भजन प्रताप सु,
वा शक्ल सृष्टि शिरमोड,
शक्ल सृष्टि शिरमोड,
जगत मे सहारा जानिये,
आगे हुई अनेक कई बाया कई रानी,
जीन की रीत सगराम कहे,
जाने में खोर।
तीन लोक चौदाह भवन में,
पोछ सके ना कोई,
ब्रह्मा विष्णु भी थक गया,
शंकर गया है छोड़।
धरती माता ने वालो पेरु घाघरो,
मैं तो अमर चुनड़ी ओढू,
मैं तो संतो रे भेली रेवू,
आधु पुरुष वाली चैली जी।।
चाँद सूरज म्हारे अंगडे लगाऊ,
में तो झरणा रो झांझर पेरु,
मैं तो संतो रे भेली रेवू,
आधु पुरुष वाली चैली जी।।
नव लख तारा म्हारे अंगडे लगाऊ,
मैं तो जरणा रो झांझर पेरु,
मैं तो संतो रे भेली रेवू,
आधु पुरुष वाली चैली जी।।
नव कोली नाग म्हारे चोटीया सजाऊ,
जद म्हारो माथो गुथाऊ,
मैं तो संतो रे भेली रेवू,
आधु पुरुष वाली चैली जी।।
ग्यानी ध्यानी बगल में राखु,
हनुमान वालो कोकण पेरू,
मैं तो संतो रे भेली रेवू,
आधु पुरुष वाली चैली जी।।
भार सन्देश में अदकर बांदु,
मैं डूंगरवाली डोडी में खेलु,
मैं तो संतो रे भेली रेवू,
आधु पुरुष वाली चैली जी।।
दोई कर जोड़ एतो मीरो बाई बोले,
मैं तो गुण सावरिया रा गावु,
मैं तो संतो रे भेली रेवू,
आधु पुरुष वाली चैली जी।।
धरती माता ने वालो पेरु घाघरो,
मैं तो अमर चुनड़ी ओढू,
मैं तो संतो रे भेली रेवू,
आधु पुरुष वाली चैली जी।।
“श्रवण सिंह राजपुरोहित द्वारा प्रेषित”
सम्पर्क : +91 9096558244
Download PDF (मैं तो अमर चुनड़ी ओढू राजस्थानी मीराबाई भजन)
Download the PDF of song ‘Main To Amar Chundadi Odhu ‘.
Download PDF: मैं तो अमर चुनड़ी ओढू राजस्थानी मीराबाई भजन
Main To Amar Chundadi Odhu Lyrics (English Transliteration)
maiM to amara chunaड़I oDhU,
shloka mIrA janamI meड़te
vA paraNAI chittoड़,
rAma bhajana pratApa su,
vA shakla sRRiShTi shiramoDa,
shakla sRRiShTi shiramoDa,
jagata me sahArA jAniye,
Age huI aneka kaI bAyA kaI rAnI,
jIna kI rIta sagarAma kahe,
jAne meM khora|
tIna loka chaudAha bhavana meM,
poCha sake nA koI,
brahmA viShNu bhI thaka gayA,
shaMkara gayA hai Choड़|
dharatI mAtA ne vAlo peru ghAgharo,
maiM to amara chunaड़I oDhU,
maiM to saMto re bhelI revU,
Adhu puruSha vAlI chailI jI||
chA.Nda sUraja mhAre aMgaDe lagAU,
meM to jharaNA ro jhAMjhara peru,
maiM to saMto re bhelI revU,
Adhu puruSha vAlI chailI jI||
nava lakha tArA mhAre aMgaDe lagAU,
maiM to jaraNA ro jhAMjhara peru,
maiM to saMto re bhelI revU,
Adhu puruSha vAlI chailI jI||
nava kolI nAga mhAre choTIyA sajAU,
jada mhAro mAtho guthAU,
maiM to saMto re bhelI revU,
Adhu puruSha vAlI chailI jI||
gyAnI dhyAnI bagala meM rAkhu,
hanumAna vAlo kokaNa perU,
maiM to saMto re bhelI revU,
Adhu puruSha vAlI chailI jI||
bhAra sandesha meM adakara bAMdu,
maiM DUMgaravAlI DoDI meM khelu,
maiM to saMto re bhelI revU,
Adhu puruSha vAlI chailI jI||
doI kara joड़ eto mIro bAI bole,
maiM to guNa sAvariyA rA gAvu,
maiM to saMto re bhelI revU,
Adhu puruSha vAlI chailI jI||
dharatI mAtA ne vAlo peru ghAgharo,
maiM to amara chunaड़I oDhU,
maiM to saMto re bhelI revU,
Adhu puruSha vAlI chailI jI||
“shravaNa siMha rAjapurohita dvArA preShita”
samparka : +91 9096558244
मैं तो अमर चुनड़ी ओढू राजस्थानी मीराबाई भजन Video
मैं तो अमर चुनड़ी ओढू राजस्थानी मीराबाई भजन Video
Browse all bhajans by prakash mali