नाथ मैं थारो जी थारो | Lyrics, Video | Krishna Bhajans
नाथ मैं थारो जी थारो | Lyrics, Video | Krishna Bhajans

नाथ मैं थारो जी थारो लिरिक्स

nath me tharo ji tharo

नाथ मैं थारो जी थारो लिरिक्स (हिन्दी)

नाथ मैं थारो जी थारो।
चोखो, बुरो, कुटिल अरु कामी, जो कुछ हूँ सो थारो॥
बिगड्यो हूँ तो थाँरो बिगड्यो, थे ही मनै सुधारो।
सुधर्‌यो तो प्रभु सुधर्‌यो थाँरो, थाँ सूँ कदे न न्यारो॥
बुरो, बुरो, मैं भोत बुरो हूँ, आखर टाबर थाँरो।
बुरो कुहाकर मैं रह जास्यूँ, नाँव बिगड़सी थाँरो॥

थाँरो हूँ, थाँरो ही बाजूँ, रहस्यूँ थाँरो, थाँरो!!
आँगलियाँ नुँहँ परै न होवै, या तो आप बिचारो॥
मेरी बात जाय तो जा‌ओ, सोच नहीं कछु हाँरो।
मेरे बड़ो सोच यों लाग्यो बिरद लाजसी थाँरो॥
जचे जिस तराँ करो नाथ! अब, मारो चाहै त्यारो।
जाँघ उघाड्याँ लाज मरोगा, ऊँडी बात बिचारो॥

Download PDF (नाथ मैं थारो जी थारो)

नाथ मैं थारो जी थारो

Download PDF: नाथ मैं थारो जी थारो

नाथ मैं थारो जी थारो Lyrics Transliteration (English)

nAtha maiM thAro jI thAro|
chokho, buro, kuTila aru kAmI, jo kuCha hU.N so thAro||
bigaDyo hU.N to thA.Nro bigaDyo, the hI manai sudhAro|
sudhar‌yo to prabhu sudhar‌yo thA.Nro, thA.N sU.N kade na nyAro||
buro, buro, maiM bhota buro hU.N, Akhara TAbara thA.Nro|
buro kuhAkara maiM raha jAsyU.N, nA.Nva bigaDa़sI thA.Nro||

thA.Nro hU.N, thA.Nro hI bAjU.N, rahasyU.N thA.Nro, thA.Nro!!
A.NgaliyA.N nu.Nha.N parai na hovai, yA to Apa bichAro||
merI bAta jAya to jA‌o, socha nahIM kaChu hA.Nro|
mere baDa़o socha yoM lAgyo birada lAjasI thA.Nro||
jache jisa tarA.N karo nAtha! aba, mAro chAhai tyAro|
jA.Ngha ughADyA.N lAja marogA, U.NDI bAta bichAro||

See also  Mahadev Shankar Hai Jag Se Nirale [Full Song] - Subah Subah Le Shiv Ka Naam

नाथ मैं थारो जी थारो Video

नाथ मैं थारो जी थारो Video

Browse all bhajans by Shri Radha Krishna Ji Maharaj

Browse Temples in India