पर घर लाज नही मारो नरसी भक्त तुम्हारो Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
पर घर लाज नही मारो नरसी भक्त तुम्हारो Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

पर घर लाज नही मारो नरसी भक्त तुम्हारो लिरिक्स

Par Ghar Laaj Nahi Maaro Narsi Bhakt Tumharo

पर घर लाज नही मारो नरसी भक्त तुम्हारो लिरिक्स (हिन्दी)

पर घर लाज नही मारो,
माने शर्म न मारो,
नरसी भक्त तुम्हारो,
लाज न मारो शर्म मत मारो,
नरसी भक्त तुम्हारो।।


मैं तो मारो ईश्वर जानियो,
जान के लियो सहारो,
मैं तो मारो ईश्वर जानियो रे,
जान के लियो सहारो,
तू तो कान्हा कपटी निकलयों,
कर गयो सफा किनारो,
पर घर लाज नही मारों,
माने शर्म न मारो,
नरसी भक्त तुम्हारो।।


हे जी थारे भरोसे खाली आ गयो,
संग सुरयो रो सहारो,
थारे भरोसे खाली आ गयो रे,
संग सुरयो रो सहारो,
अटे भाई रे सगा में भुन्डो लागे,
यू काई लाज घमओ,
पर घर लाज नही मारों,
माने शर्म न मारो,
नरसी भक्त तुम्हारो।।


के थने राधा रुक्मण बरज्यो,
के सुख सो गयो सारो,
थे भक्तो री करो नोकरी,
हो गयो देश निकालो,
पर घर लाज नही मारों,
माने शर्म न मारो,
नरसी भक्त तुम्हारो।।


मारो तो प्रभु कुछ नहीं बिगड़े,
हिरज जावसी थारो,
नरसी के प्रभु दरश दिखा दो,
शेष द्वारका वालो,
पर घर लाज नही मारों,
माने शर्म न मारो,
नरसी भक्त तुम्हारो।।


पर घर लाज नही मारो,
माने शर्म न मारो,
नरसी भक्त तुम्हारो,
लाज न मारो शर्म मत मारो,
नरसी भक्त तुम्हारो।।

See also  झरमर झालो रे माय उडते पंखेरू विवाह मोंडीयो Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गायक श्याम दास वैष्णव ( जोधपुर )
प्रेषक प्रकाश पालीवाल
+918619450278

Download PDF (पर घर लाज नही मारो नरसी भक्त तुम्हारो)

Download the PDF of song ‘Par Ghar Laaj Nahi Maaro Narsi Bhakt Tumharo ‘.

Download PDF: पर घर लाज नही मारो नरसी भक्त तुम्हारो

Par Ghar Laaj Nahi Maaro Narsi Bhakt Tumharo Lyrics (English Transliteration)

para ghara lAja nahI mAro,
mAne sharma na mAro,
narasI bhakta tumhAro,
lAja na mAro sharma mata mAro,
narasI bhakta tumhAro||


maiM to mAro Ishvara jAniyo,
jAna ke liyo sahAro,
maiM to mAro Ishvara jAniyo re,
jAna ke liyo sahAro,
tU to kAnhA kapaTI nikalayoM,
kara gayo saphA kinAro,
para ghara lAja nahI mAroM,
mAne sharma na mAro,
narasI bhakta tumhAro||


he jI thAre bharose khAlI A gayo,
saMga surayo ro sahAro,
thAre bharose khAlI A gayo re,
saMga surayo ro sahAro,
aTe bhAI re sagA meM bhunDo lAge,
yU kAI lAja ghamao,
para ghara lAja nahI mAroM,
mAne sharma na mAro,
narasI bhakta tumhAro||


ke thane rAdhA rukmaNa barajyo,
ke sukha so gayo sAro,
the bhakto rI karo nokarI,
ho gayo desha nikAlo,
para ghara lAja nahI mAroM,
mAne sharma na mAro,
narasI bhakta tumhAro||


mAro to prabhu kuCha nahIM bigaड़e,
hiraja jAvasI thAro,
narasI ke prabhu darasha dikhA do,
sheSha dvArakA vAlo,
para ghara lAja nahI mAroM,
mAne sharma na mAro,
narasI bhakta tumhAro||


para ghara lAja nahI mAro,
mAne sharma na mAro,
narasI bhakta tumhAro,
lAja na mAro sharma mata mAro,
narasI bhakta tumhAro||

gAyaka shyAma dAsa vaiShNava ( jodhapura )
preShaka prakAsha pAlIvAla
+918619450278

पर घर लाज नही मारो नरसी भक्त तुम्हारो Video

पर घर लाज नही मारो नरसी भक्त तुम्हारो Video

See also  असमंजस में डाला गडबड़ घोटाला Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

Browse Temples in India

Recent Posts