राणा जी थाको राखो गढ़ चित्तोड़ छोड़ वृन्दावन जावाला Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
राणा जी थाको राखो गढ़ चित्तोड़ छोड़ वृन्दावन जावाला Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

राणा जी थाको राखो गढ़ चित्तोड़ छोड़ वृन्दावन जावाला लिरिक्स

Rana Ji Thako Rakho Gadh Chittod

राणा जी थाको राखो गढ़ चित्तोड़ छोड़ वृन्दावन जावाला लिरिक्स (हिन्दी)

राणा जी थाको राखो गढ़ चित्तोड़,
राणा जी राखो गड चित्तोड़,
छोड़ वृन्दावन जावाला,
वृन्दावन जावाला,
हरि का लाड़ लडावाला।।


राणा जी थाका गेना पाछा लीजो,
हो माने ताल मंजीरा दीजो,
मैं मंदिरिया में जाता प्रभु का,
मंदिरिया में जाता प्रभु के,
घुंगर गमकावुली,
वृन्दावन जावाला,
हरि का लाड़ लडावाला।।


दुख सुख होसी जो सह लेस्या,
रुखो सुखो ही खा लेस्या,
मारे लाग्यो हतलेवा रो दाग,
दाग में आज मिटावुली,
वृन्दावन जावाला,
हरि का लाड़ लडावाला।।


ओ राणा में गिरधर की दासी,
जाने थाने क्युँ परणादि,
मैं तो गोविंद रा गुण गाता,
मैं तो गोविंद रा गुण गाता,
पाला पाला जावाला,
वृन्दावन जावाला,
हरि का लाड़ लडावाला।।


राणा जी थाको राखो गढ़ चित्तोड़,
राणा जी राखो गड चित्तोड़,
छोड़ वृन्दावन जावाला,
वृन्दावन जावाला,
हरि का लाड़ लडावाला।।

Singer Sawari Bai
प्रेषक कपिल टेलर
9509597293

Download PDF (राणा जी थाको राखो गढ़ चित्तोड़ छोड़ वृन्दावन जावाला)

Download the PDF of song ‘Rana Ji Thako Rakho Gadh Chittod ‘.

Download PDF: राणा जी थाको राखो गढ़ चित्तोड़ छोड़ वृन्दावन जावाला

Rana Ji Thako Rakho Gadh Chittod Lyrics (English Transliteration)

rANA jI thAko rAkho gaढ़ chittoड़,
rANA jI rAkho gaDa chittoड़,
Choड़ vRRindAvana jAvAlA,
vRRindAvana jAvAlA,
hari kA lAड़ laDAvAlA||

See also  हंसा निकल गया काया से खाली पड़ी रही तस्वीर Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


rANA jI thAkA genA pAChA lIjo,
ho mAne tAla maMjIrA dIjo,
maiM maMdiriyA meM jAtA prabhu kA,
maMdiriyA meM jAtA prabhu ke,
ghuMgara gamakAvulI,
vRRindAvana jAvAlA,
hari kA lAड़ laDAvAlA||


dukha sukha hosI jo saha lesyA,
rukho sukho hI khA lesyA,
mAre lAgyo hatalevA ro dAga,
dAga meM Aja miTAvulI,
vRRindAvana jAvAlA,
hari kA lAड़ laDAvAlA||


o rANA meM giradhara kI dAsI,
jAne thAne kyu.N paraNAdi,
maiM to goviMda rA guNa gAtA,
maiM to goviMda rA guNa gAtA,
pAlA pAlA jAvAlA,
vRRindAvana jAvAlA,
hari kA lAड़ laDAvAlA||


rANA jI thAko rAkho gaढ़ chittoड़,
rANA jI rAkho gaDa chittoड़,
Choड़ vRRindAvana jAvAlA,
vRRindAvana jAvAlA,
hari kA lAड़ laDAvAlA||

Singer Sawari Bai
preShaka kapila Telara
9509597293

राणा जी थाको राखो गढ़ चित्तोड़ छोड़ वृन्दावन जावाला Video

राणा जी थाको राखो गढ़ चित्तोड़ छोड़ वृन्दावन जावाला Video

Browse all bhajans by Sawari Bai

Browse Temples in India