रटके करतार की माला Lyrics

रटके करतार की माला Lyrics (Hindi)

जीणा दिन चार हो ज्यागा पार,
रट के करतार की माला,

लाग्या था कुबद कमावण
बण मैं गया जानकी नै ठावण
उस रावण के शेर, चालै फैर, मत कर बैर, कापाला।

मुर्ख बात घड़ै क्यू ठाली
तेरी तै एक पेश ना चाली
उस बाली की ढाल, खाज्या काल, मतकरै आल, हो चाला

किचक था खोहा खेड़ी
घाल ली काल बली नै बेड़ी
छेड़ी द्रोपद नार, वो दिया मार, जो सरदार का साला।

मेहर सिंह भजन कर सूत
वे हों सैं देशां के ऊत
यम के दूत करोड़, दें सिर फोड़, ले ज्यांगे तोड़ कै ताला।

Download PDF (रटके करतार की माला )

रटके करतार की माला

Download PDF: रटके करतार की माला Lyrics

रटके करतार की माला Lyrics Transliteration (English)

jīṇā dina cāra hō jyāgā pāra,
raṭa kē karatāra kī mālā,

lāgyā thā kubada kamāvaṇa
baṇa maiṃ gayā jānakī nai ṭhāvaṇa
usa rāvaṇa kē śēra, cālai phaira, mata kara baira, kāpālā।

murkha bāta ghaḍhai kyū ṭhālī
tērī tai ēka pēśa nā cālī
usa bālī kī ḍhāla, khājyā kāla, matakarai āla, hō cālā

kicaka thā khōhā khēḍhī
ghāla lī kāla balī nai bēḍhī
छēḍhī drōpada nāra, vō diyā māra, jō saradāra kā sālā।

mēhara siṃha bhajana kara sūta
vē hōṃ saiṃ dēśāṃ kē ūta
yama kē dūta karōḍha, dēṃ sira phōḍha, lē jyāṃgē tōḍha kai tālā।

See also  श्याम तेरी मुरली पे नाच रहा जग सारा | Lyrics, Video | Krishna Bhajans

Browse Temples in India