सालासर का घणीया थाने म्हारो राम राम | Lyrics, Video | Hanuman Bhajans
सालासर का घणीया थाने म्हारो राम राम | Lyrics, Video | Hanuman Bhajans

सालासर का घणीया थाने म्हारो राम राम लिरिक्स

salasar ka dhaniya thane mharo ram ram

सालासर का घणीया थाने म्हारो राम राम लिरिक्स (हिन्दी)

सारे जग में डंका बाजे सांचो थारा नाम,
सालासर का घणीया थाने म्हारो राम राम,

बाल पने में चड़या अकाशा,
सूरज मुख में दबायो,
थोड़ी पर वजर लगो तो हनुमान कहलायो,
थारी भक्ति और शक्ति ने झुक झुक करा परनाम,
सालासर का घणीया थाने म्हारो राम राम,

साथ समुंदर लांग के सीता माँ की ख़बर लगाई,
आग लगा कर पूंछ में अपनी सारी लंका जलाई,
तहस मेहस कर डाली लंका खूब मचा कोहराम,
सालासर का घणीया थाने म्हारो राम राम,

संजीवन भुट्टी रे खातिर परबत उठा के लायो,
जो भी राखी लाज राम की लक्षमण प्राण बचायो,
तीनो लोका में ही गूंज रहो थारा नाम,
सालासर का घणीया थाने म्हारो राम राम,

Download PDF (सालासर का घणीया थाने म्हारो राम राम)

सालासर का घणीया थाने म्हारो राम राम

Download PDF: सालासर का घणीया थाने म्हारो राम राम

सालासर का घणीया थाने म्हारो राम राम Lyrics Transliteration (English)

sAre jaga meM DaMkA bAje sAMcho thArA nAma,
sAlAsara kA ghaNIyA thAne mhAro rAma rAma,

bAla pane meM chaDa़yA akAshA,
sUraja mukha meM dabAyo,
thoDa़I para vajara lago to hanumAna kahalAyo,
thArI bhakti aura shakti ne jhuka jhuka karA paranAma,
sAlAsara kA ghaNIyA thAne mhAro rAma rAma,

sAtha samuMdara lAMga ke sItA mA.N kI kha़bara lagAI,
Aga lagA kara pUMCha meM apanI sArI laMkA jalAI,
tahasa mehasa kara DAlI laMkA khUba machA koharAma,
sAlAsara kA ghaNIyA thAne mhAro rAma rAma,

saMjIvana bhuTTI re khAtira parabata uThA ke lAyo,
jo bhI rAkhI lAja rAma kI lakShamaNa prANa bachAyo,
tIno lokA meM hI gUMja raho thArA nAma,
sAlAsara kA ghaNIyA thAne mhAro rAma rAma,

See also  दुनिया दीवानी तेरी हो रही Lyrics | Bhajans | Bhakti Songs

सालासर का घणीया थाने म्हारो राम राम Video

सालासर का घणीया थाने म्हारो राम राम Video

https://www.youtube.com/watch?v=gardOsEbCJE

Browse Temples in India

Recent Posts