सरवरिया री तीर खड़ी नानी नीर बहावे है भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
सरवरिया री तीर खड़ी नानी नीर बहावे है भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

सरवरिया री तीर खड़ी नानी नीर बहावे है भजन लिरिक्स

Sarvariya Ri Teer Khadi Ya Nani Neer Bahave Hai

सरवरिया री तीर खड़ी नानी नीर बहावे है भजन लिरिक्स (हिन्दी)

सरवरिया री तीर खड़ी,
आ नानी नीर बहावे है,
जामण जाए वीर बिना कुण,
भात भरण न आवे है।।


एक दिन मारो भोलो बाबुल,
अरबपति कहलायो तो,
अन धन रा भंडार घणेरा,
ओर छोर नही पायो हो,
ऊंचा ऊंचा महल मालिया,
नगर सेठ केहलायो तू,
अण गिनती रा नौकर चाकर,
याद घणेरी आवे हो,
सरवरिया री पाल खड़ी,
आ नानी नीर बहाव है।।


लाड प्यार में पली लाडली,
बड़ा घरा परणाई थी,
हे दान दायजो हाथी घोड़ा,
दास दासीया लाई ओ,
सोना चांदी हीरा मोती,
गाडा भर भर लाई थी,
इतरी बाता आद करू जद,
हिवड़ो भर भर आवे ओ,
सरवरिया री पाल खड़ी,
आ नानी नीर बहाव है।।


तेरे भरोसे सेठ सावंरा,
भोलो बाबुल आयो है,
गोपी चंदन और तूबड़ा,
साधा ने संग लायो है,
घर घर मांगत फिरे सूरिया,
मारो मान घटायो है,
देवरीयो माने ताना देव है,
नणंदल आख दिखावे है,
सरवरिया री पाल खड़ी,
आ नानी नीर बहाव है।।


और संगा ने मेहल मालिया,
टुटी टपली नरसी ने,
ओर सगा ने सोल दुसाला,
फाटी गुदड़ी नरसी ने,
ओर सगा ने लाडू पेड़ा,
सुखी रोटी नरसी ने,
डूब मरू पर घर नही आऊ,
बाबुल मन लजावे ओ,
सरवरिया री पाल खड़ी,
आ नानी नीर बहाव है।।

See also  अजमल जी रा कंवरा पाठ पधारो जी भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


विपल होय जद नानी बाई,
श्याम प्रभु ने ध्यायो है,
राधा रूकमणि लेन है सावंरो,
सेठ सांवरो आयो है,
भात भरणने धान दायजो,
गाडा भर भर लायो है,
सावरी ने निरख बावली,
बाता हु बतलावे है,
सरवरिया री पाल खड़ी,
आ नानी नीर बहाव है।।


कुण से नगर पधारा हो थे,
कुण रा हो मजमान थे,
नैनी बाई रो भाई भात भरणने,
जासा नगर अणजार जी,
नरसीलो मारो सेठ पुराणो,
मारो अनदातार जी,
नैनी बाई मारी धरम बहन है,
सावरीयो समजावे जी,
सरवरिया री पाल खड़ी,
आ नानी नीर बहाव है।।


बात सुणी जद सावरीये री,
सारो दुखड़ो दुर हुयो,
भगत मंडली सेठ सांवरिया रा,
हरख हरख जस गावे जी,
सरवरिया री पाल खड़ी,
आ नानी नीर बहाव है।।


सरवरिया री तीर खड़ी,
आ नानी नीर बहावे है,
जामण जाए वीर बिना कुण,
भात भरण न आवे है।।

गायक स्वामी सच्चिदानंद जी।
प्रेषक सुभाष सारस्वा काकड़ा।
9024909170

Download PDF (सरवरिया री तीर खड़ी नानी नीर बहावे है भजन )

Download the PDF of song ‘Sarvariya Ri Teer Khadi Ya Nani Neer Bahave Hai ‘.

Download PDF: सरवरिया री तीर खड़ी नानी नीर बहावे है भजन

Sarvariya Ri Teer Khadi Ya Nani Neer Bahave Hai Lyrics (English Transliteration)

saravariyA rI tIra khaDa़I,
A nAnI nIra bahAve hai,
jAmaNa jAe vIra binA kuNa,
bhAta bharaNa na Ave hai||


eka dina mAro bholo bAbula,
arabapati kahalAyo to,
ana dhana rA bhaMDAra ghaNerA,
ora Chora nahI pAyo ho,
UMchA UMchA mahala mAliyA,
nagara seTha kehalAyo tU,
aNa ginatI rA naukara chAkara,
yAda ghaNerI Ave ho,
saravariyA rI pAla khaDa़I,
A nAnI nIra bahAva hai||

See also  ओ म्हारी इन्द्रगढ़ की माता थारो नाम बिजासन माता Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


lADa pyAra meM palI lADalI,
baDa़A gharA paraNAI thI,
he dAna dAyajo hAthI ghoDa़A,
dAsa dAsIyA lAI o,
sonA chAMdI hIrA motI,
gADA bhara bhara lAI thI,
itarI bAtA Ada karU jada,
hivaDa़o bhara bhara Ave o,
saravariyA rI pAla khaDa़I,
A nAnI nIra bahAva hai||


tere bharose seTha sAvaMrA,
bholo bAbula Ayo hai,
gopI chaMdana aura tUbaDa़A,
sAdhA ne saMga lAyo hai,
ghara ghara mAMgata phire sUriyA,
mAro mAna ghaTAyo hai,
devarIyo mAne tAnA deva hai,
naNaMdala Akha dikhAve hai,
saravariyA rI pAla khaDa़I,
A nAnI nIra bahAva hai||


aura saMgA ne mehala mAliyA,
TuTI TapalI narasI ne,
ora sagA ne sola dusAlA,
phATI gudaDa़I narasI ne,
ora sagA ne lADU peDa़A,
sukhI roTI narasI ne,
DUba marU para ghara nahI AU,
bAbula mana lajAve o,
saravariyA rI pAla khaDa़I,
A nAnI nIra bahAva hai||


vipala hoya jada nAnI bAI,
shyAma prabhu ne dhyAyo hai,
rAdhA rUkamaNi lena hai sAvaMro,
seTha sAMvaro Ayo hai,
bhAta bharaNane dhAna dAyajo,
gADA bhara bhara lAyo hai,
sAvarI ne nirakha bAvalI,
bAtA hu batalAve hai,
saravariyA rI pAla khaDa़I,
A nAnI nIra bahAva hai||


kuNa se nagara padhArA ho the,
kuNa rA ho majamAna the,
nainI bAI ro bhAI bhAta bharaNane,
jAsA nagara aNajAra jI,
narasIlo mAro seTha purANo,
mAro anadAtAra jI,
nainI bAI mArI dharama bahana hai,
sAvarIyo samajAve jI,
saravariyA rI pAla khaDa़I,
A nAnI nIra bahAva hai||


bAta suNI jada sAvarIye rI,
sAro dukhaDa़o dura huyo,
bhagata maMDalI seTha sAMvariyA rA,
harakha harakha jasa gAve jI,
saravariyA rI pAla khaDa़I,
A nAnI nIra bahAva hai||


saravariyA rI tIra khaDa़I,
A nAnI nIra bahAve hai,
jAmaNa jAe vIra binA kuNa,
bhAta bharaNa na Ave hai||

See also  जय शारदा पुस्तक वाली माँ | Lyrics, Video | Durga Bhajans

gAyaka svAmI sachchidAnaMda jI|
preShaka subhASha sArasvA kAkaDa़A|
9024909170

सरवरिया री तीर खड़ी नानी नीर बहावे है भजन Video

सरवरिया री तीर खड़ी नानी नीर बहावे है भजन Video

Browse all bhajans by swami sachidananda ji

Browse Temples in India