रल्का महामाया का लागे रे इंदरगढ़ का डूंगरा में बाजा बाजे रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
रल्का महामाया का लागे रे इंदरगढ़ का डूंगरा में बाजा बाजे रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

ओल्यू आप री आवे मारा सतगुरु याद आपकी आवे जी लिरिक्स

Satguru Yaad Aapki Aave Ji Bhajan

ओल्यू आप री आवे मारा सतगुरु याद आपकी आवे जी लिरिक्स (हिन्दी)

ओल्यू आप री आवे मारा सतगुरु,
याद आपकी आवे जी,
याद करू जद रेवो हिरदा में,
पल पल याद सतावे जी।।


चेत में चिंता गणि लागी,
गुरु बिना कोन मिटावे जी,
ओर दवाई काम नही आवे,
शब्दा से रोग कट जावे जी।।


बैशाख में भंवरा ज्यूँ भटकूँ,
बाग नजर नही आवे जी,
खिल रिया फूल छिटक री कलिया,
भंवर वासना लेवे जी।।


जेठ महीनों ऋतु गर्मी की,
जल बिना जीव दुःख पावेजी,
आप गुरू जी मारे इंदर सामना,
अम्रत बूंद बरसावे जी।।


आसाढ़ में आशा गणि लागी,
पपयो शोर माचवे जी,
आप गुरु सा अम्रत बूंदा,
भर भर प्याला पावे जी।।


सावन में सायब घर आया,
सखिया मंगल गावे जी,
सोना का थाल लिया दोई हाथा,
मोतिया कलश सजावे जी।।


भादवो भक्ति को महीनों,
गुरु बिना कोन बतावे जी,
धर्मदास जी री अर्ज विनती,
चरणों मे शीश नमावे जी।।


ओल्यू आप री आवे मारा सतगुरु,
याद आपकी आवे जी,
याद करू जद रेवो हिरदा में,
पल पल याद सतावे जी।।

भजन गायक चम्पा लाल प्रजापति।
( मालासेरी डुंगरी ) 89479-15979

Download PDF (ओल्यू आप री आवे मारा सतगुरु याद आपकी आवे जी)

Download the PDF of song ‘Satguru Yaad Aapki Aave Ji Bhajan ‘.

See also  साँची ज्योतो वाली माता तेरी जय जय कार Lyrics Bhajans Bhakti Songs

Download PDF: ओल्यू आप री आवे मारा सतगुरु याद आपकी आवे जी

Satguru Yaad Aapki Aave Ji Bhajan Lyrics (English Transliteration)

olyU Apa rI Ave mArA sataguru,
yAda ApakI Ave jI,
yAda karU jada revo hiradA meM,
pala pala yAda satAve jI||


cheta meM chiMtA gaNi lAgI,
guru binA kona miTAve jI,
ora davAI kAma nahI Ave,
shabdA se roga kaTa jAve jI||


baishAkha meM bhaMvarA jyU.N bhaTakU.N,
bAga najara nahI Ave jI,
khila riyA phUla ChiTaka rI kaliyA,
bhaMvara vAsanA leve jI||


jeTha mahInoM RRitu garmI kI,
jala binA jIva duHkha pAvejI,
Apa gurU jI mAre iMdara sAmanA,
amrata bUMda barasAve jI||


AsAढ़ meM AshA gaNi lAgI,
papayo shora mAchave jI,
Apa guru sA amrata bUMdA,
bhara bhara pyAlA pAve jI||


sAvana meM sAyaba ghara AyA,
sakhiyA maMgala gAve jI,
sonA kA thAla liyA doI hAthA,
motiyA kalasha sajAve jI||


bhAdavo bhakti ko mahInoM,
guru binA kona batAve jI,
dharmadAsa jI rI arja vinatI,
charaNoM me shIsha namAve jI||


olyU Apa rI Ave mArA sataguru,
yAda ApakI Ave jI,
yAda karU jada revo hiradA meM,
pala pala yAda satAve jI||

bhajana gAyaka champA lAla prajApati|
( mAlAserI DuMgarI ) 89479-15979

ओल्यू आप री आवे मारा सतगुरु याद आपकी आवे जी Video

ओल्यू आप री आवे मारा सतगुरु याद आपकी आवे जी Video

Browse all bhajans by Champa Lal Prajapati

Browse Temples in India