शरणागत की शाम है बाबा लाज बचाओ जी, थारी मोर छड़ी लहराओ जी, Lyrics

thari moor chadi lehrao ji

शरणागत की शाम है बाबा लाज बचाओ जी, थारी मोर छड़ी लहराओ जी, Lyrics in Hindi

शरणागत की शाम है बाबा लाज बचाओ जी,
थारी मोर छड़ी लहराओ जी,

मजधार में बाबा अटकी पड़ी नैया बेडो पार करो,
लाखा को प्यारो हो बेटे ने भूलियो क्यों प्रभु उपकार करो,
अटकियो की आके राह दिखो जी,
थारी मोर छड़ी लहराओ जी,

पर साँस बंद है तकदीर को तारा,
दयालु खोल देयो,
चरना में बिठा करके बोल मीठा सा मुख से बोल दियो,
टाबरिया के श्याम सिर पे हाथ फिराओ जी,
थारी मोर छड़ी लहराओ जी…..

हालत को मारियो दुखारा सबे हरियो,
मेरा उधार करो,थारो सहरो है थारे हर्ष ने बाबा गनी सवीकार करो,
हारो की आके श्याम आके जीत करो जी ,

Download PDF (शरणागत की शाम है बाबा लाज बचाओ जी, थारी मोर छड़ी लहराओ जी, Bhajans Bhakti Songs)

शरणागत की शाम है बाबा लाज बचाओ जी, थारी मोर छड़ी लहराओ जी, Bhajans Bhakti Songs

Download PDF: शरणागत की शाम है बाबा लाज बचाओ जी, थारी मोर छड़ी लहराओ जी, Lyrics Bhajans Bhakti Songs

See also  तुम दो कदम बढो मै दस कदम बढुंगा भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

शरणागत की शाम है बाबा लाज बचाओ जी, थारी मोर छड़ी लहराओ जी, Lyrics Transliteration (English)

sharanaagat kee shaam hai baaba laaj bachao jee,
thaaree mor chhadee laharao jee,

majadhaar mein baaba atakee padee naiya bedo paar karo,
laakha ko pyaaro ho bete ne bhooliyo kyon prabhu upakaar karo,
atakiyo kee aake raah dikho jee,
thaaree mor chhadee laharao jee,

par saans band hai takadeer ko taara,
dayaalu khol deyo,
charana mein bitha karake bol meetha sa mukh se bol diyo,
taabariya ke shyaam sir pe haath phirao jee,
thaaree mor chhadee laharao jee…..

haalat ko maariyo dukhaara sabe hariyo,
mera udhaar karo,thaaro saharo hai thaare harsh ne baaba ganee saveekaar karo,
haaro kee aake shyaam aake jeet karo jee ,

शरणागत की शाम है बाबा लाज बचाओ जी, थारी मोर छड़ी लहराओ जी, Video

शरणागत की शाम है बाबा लाज बचाओ जी, थारी मोर छड़ी लहराओ जी, Video

Browse Temples in India

Recent Posts