थां बिन म्हारी आँख्या हो गी बावली, हिताबर के मन में बस गई सूरत थारी संवाली, Lyrics

thaa bin mahari akhiyan hogi bavali

थां बिन म्हारी आँख्या हो गी बावली, हिताबर के मन में बस गई सूरत थारी संवाली, Lyrics in Hindi

थां बिन म्हारी आँख्या हो गी बावली,
हिताबर के मन में बस गई सूरत थारी संवाली,

मनरो म्हारो सुनो धोले,
डगमग झोला खावे है,
आंखन लागे विरहा की मारी अनसु उड़ा टपकावे है,
किया चाल सी ता बिन माहरी गाडली,
हिताबर के मन में बस गई……

मीरा पर किरपा की नीती सुन बा आया  बात्डली,
दास तारो ये आस लगाया करो उडीक के बात्डली,
प्रेम याम से भरदो हमारी बाटली,
हिताबर के मन में बस गई……

पहला प्रीत लगाके क्यों  छोड़े मजधार जी,
प्रेम भाव को पाठ पड़ा कर मत बिसरे दिल दार जी,
मन में रम गई  सूरत थारी सवाली,
हिताबर के मन में बस गई……

हे छोड़ो पण मैं न छोडू मैं तो थारो दास जी,
खाटू का श्याम मुरारी मैं तो थारो खास जी ,
आलू सिंह था बिन अखिया बावली,

See also  तेरे चरणा च जोड़ी प्रीत वे | Lyrics, Video | Krishna Bhajans

Download PDF (थां बिन म्हारी आँख्या हो गी बावली हिताबर के मन में बस गई सूरत थारी संवाली, Bhajans Bhakti Songs)

थां बिन म्हारी आँख्या हो गी बावली हिताबर के मन में बस गई सूरत थारी संवाली, Bhajans Bhakti Songs

Download PDF: थां बिन म्हारी आँख्या हो गी बावली हिताबर के मन में बस गई सूरत थारी संवाली, Lyrics Bhajans Bhakti Songs

थां बिन म्हारी आँख्या हो गी बावली, हिताबर के मन में बस गई सूरत थारी संवाली, Lyrics Transliteration (English)

thaan bin mhaaree aankhya ho gee baavalee,
hitaabar ke man mein bas gaee soorat thaaree sanvaalee,

manaro mhaaro suno dhole,
dagamag jhola khaave hai,
aankhan laage viraha kee maaree anasu uda tapakaave hai,
kiya chaal see ta bin maaharee gaadalee,
hitaabar ke man mein bas gaee……

meera par kirapa kee neetee sun ba aaya baatdalee,
daas taaro ye aas lagaaya karo udeek ke baatdalee,
prem yaam se bharado hamaaree baatalee,
hitaabar ke man mein bas gaee……

pahala preet lagaake kyon chhode majadhaar jee,
prem bhaav ko paath pada kar mat bisare dil daar jee,
man mein ram gaee soorat thaaree savaalee,
hitaabar ke man mein bas gaee……

he chhodo pan main na chhodoo main to thaaro daas jee,
khaatoo ka shyaam muraaree main to thaaro khaas jee ,
aaloo sinh tha bin akhiya baavalee,

थां बिन म्हारी आँख्या हो गी बावली, हिताबर के मन में बस गई सूरत थारी संवाली, Video

थां बिन म्हारी आँख्या हो गी बावली, हिताबर के मन में बस गई सूरत थारी संवाली, Video

Browse Temples in India