थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans
थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans

थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में लिरिक्स

thaari jyot jli duniya bhar me

थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में लिरिक्स (हिन्दी)

ज्योत जली दुनीयाँ भर में,
तेरी ज्योत जली दुनीयाँ भर में मोरे खाटू जी सरकार,
थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में

शीश को है तू दानी सारी दुनीयाँ ने मानी,
थे तो तीन बाण हो धारी,
थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में,
मोरे खाटू जी सरकार,
थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में,

फागुन को है यो महीनों,
बाबा को लाग्यो है मेलो,
सारे भर भर खेले गुलाल,
थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में,
मोरे खाटू जी सरकार,
थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में,

कोई लावे नीलो पीलो,
कोई लावे रंग गुलाबी,
थारे केसरिया है लगावे,
थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में,
मोरे खाटू जी सरकार,
थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में,

सबकी बाबा सुनता,
थे सबकी लाज बजाता,
केशव आयो थारे द्वार,
म्हे आया थारे द्वार,
थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में,
मोरे खाटू जी सरकार,
थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में

Download PDF (थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में)

थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में

Download PDF: थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में

थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में Lyrics Transliteration (English)

jyota jalI dunIyA.N bhara meM,
terI jyota jalI dunIyA.N bhara meM more khATU jI sarakAra,
thArI jyota jalI dunIyA.N bhara meM

shIsha ko hai tU dAnI sArI dunIyA.N ne mAnI,
the to tIna bANa ho dhArI,
thArI jyota jalI dunIyA.N bhara meM,
more khATU jI sarakAra,
thArI jyota jalI dunIyA.N bhara meM,

phAguna ko hai yo mahInoM,
bAbA ko lAgyo hai melo,
sAre bhara bhara khele gulAla,
thArI jyota jalI dunIyA.N bhara meM,
more khATU jI sarakAra,
thArI jyota jalI dunIyA.N bhara meM,

koI lAve nIlo pIlo,
koI lAve raMga gulAbI,
thAre kesariyA hai lagAve,
thArI jyota jalI dunIyA.N bhara meM,
more khATU jI sarakAra,
thArI jyota jalI dunIyA.N bhara meM,

sabakI bAbA sunatA,
the sabakI lAja bajAtA,
keshava Ayo thAre dvAra,
mhe AyA thAre dvAra,
thArI jyota jalI dunIyA.N bhara meM,
more khATU jI sarakAra,
thArI jyota jalI dunIyA.N bhara meM

See also  Prabhuji, Tum Chandan, Hum Pani Jaaki Ang Ang Baas Samaani Lyrics Bhajans Bhakti Songs

थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में Video

थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में Video

Song: Thari Jyot Jale
Singer: Keshav Trivedi
Music: Bhawesh Soni
Lyricist: Keshav Trivedi
Video: S&V Creations – 8582969768
Category: Khatu Shyam Bhajan ( Rajasthani)
Producers: Amresh Bahadur, Ramit Mathur
Label: Yuki

Browse all bhajans by Keshav Trivedi

Browse Temples in India

Recent Posts