थारो सुंदरियों यो शृंगार दाती मंडो हरे | Lyrics, Video | Durga Bhajans
थारो सुंदरियों यो शृंगार दाती मंडो हरे | Lyrics, Video | Durga Bhajans

थारो सुंदरियों यो शृंगार दाती मंडो हरे लिरिक्स

thaaro sunderiyo shingaar dati mndo hare

थारो सुंदरियों यो शृंगार दाती मंडो हरे लिरिक्स (हिन्दी)

थारो सुंदरियों यो शृंगार दाती मंडो हरे,
मंडो हरे माहरो मंडो हरे,
थारो सुंदरियों यो शृंगार दाती मंडो हरे,

वेश कुसुमल टिके रोली को थारे माँ,
मांग में सोहे है सिंदूर ,थारो सुंदरियों यो शृंगार दाती मंडो हरे,

हीरे की नथ थारे नाक माँ सोहे माँ,
गल विच मोतियों हार थारो सुंदरियों यो शृंगार दाती मंडो हरे,

लाल सुरंगी चुन्नी सिर पर सोवे माँ,
मेहँदी की अजब बहार थारो सुंदरियों यो शृंगार दाती मंडो हरे,

देखे रमेश थारे मुखड़े की आमाल माँ,
शीश निभावे वारम वार थारो सुंदरियों यो शृंगार दाती मंडो हरे,

Download PDF (थारो सुंदरियों यो शृंगार दाती मंडो हरे)

थारो सुंदरियों यो शृंगार दाती मंडो हरे

Download PDF: थारो सुंदरियों यो शृंगार दाती मंडो हरे

थारो सुंदरियों यो शृंगार दाती मंडो हरे Lyrics Transliteration (English)

thAro suMdariyoM yo shRRiMgAra dAtI maMDo hare,
maMDo hare mAharo maMDo hare,
thAro suMdariyoM yo shRRiMgAra dAtI maMDo hare,

vesha kusumala Tike rolI ko thAre mA.N,
mAMga meM sohe hai siMdUra ,thAro suMdariyoM yo shRRiMgAra dAtI maMDo hare,

hIre kI natha thAre nAka mA.N sohe mA.N,
gala vicha motiyoM hAra thAro suMdariyoM yo shRRiMgAra dAtI maMDo hare,

lAla suraMgI chunnI sira para sove mA.N,
meha.NdI kI ajaba bahAra thAro suMdariyoM yo shRRiMgAra dAtI maMDo hare,

dekhe ramesha thAre mukhaDa़e kI AmAla mA.N,
shIsha nibhAve vArama vAra thAro suMdariyoM yo shRRiMgAra dAtI maMDo hare,

See also  महिमा निराली जग में छाई है मइया | Lyrics, Video | Durga Bhajans

थारो सुंदरियों यो शृंगार दाती मंडो हरे Video

थारो सुंदरियों यो शृंगार दाती मंडो हरे Video

Browse Temples in India

Recent Posts