या मटकी टूट जावेगी | Lyrics, Video | Krishna Bhajans
या मटकी टूट जावेगी | Lyrics, Video | Krishna Bhajans

या मटकी टूट जावेगी लिरिक्स

yaa matki tut jaaergi

या मटकी टूट जावेगी लिरिक्स (हिन्दी)

या मटकी टूट जावेगी मात मेरी छो ने आवे गी,
रे मटकी और ले आउ तने दिल जान देता हु,

मने जो देर लगाई आज मेरा हो जा भाई  नराज,
बाप ने मेरे सिखावेगी मात मेरी छो मैं आवेगी,
या मटकी टूट जावेगी

ये मटकी तार तले धर दे और न सोच करा कर दे,
पाप तेरे ते न गबराऊ तने दिल जान दे जाऊ,
रे मटकी और ले आउ तने दिल जान देता हु,

जाने दे जी गंबरावे से तू घर में वार करावे से,
बसों सो बात बढ़ावे गी बात मेरी छो न आवेगी,
या मटकी टूट जावेगी मात मेरी छो ने आवे गी,

मैं थारी क्यों करे आज खपात मैं देखु कितने जन का पाठ,
रोज तेरे घर के गेहड़े लाओ तने दिल जान देता हु,
रे मटकी और ले आउ तने दिल जान देता हु,

मान जा नीरज करले भोर रे होजा छो धरती पे शोर,
धनी मने धमकावे गी बात मेरी छो ने आवेगी,
रे मटकी और ले आउ तने दिल जान देता हु,

यो लाया शिशर वाला आज बोलंभिए का यो चेला ख़ास,
मैं अपने साथ ले जाऊ तने रे दिल जान दे जाऊ,
रे मटकी और ले आउ तने दिल जान देता हु,

Download PDF (या मटकी टूट जावेगी)

या मटकी टूट जावेगी

See also  कृष्णा कृष्णा आए कृष्णा जगमग हुआ रे अंगना हिंदी Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

Download PDF: या मटकी टूट जावेगी

या मटकी टूट जावेगी Lyrics Transliteration (English)

yA maTakI TUTa jAvegI mAta merI Cho ne Ave gI,
re maTakI aura le Au tane dila jAna detA hu,

mane jo dera lagAI Aja merA ho jA bhAI  narAja,
bApa ne mere sikhAvegI mAta merI Cho maiM AvegI,
yA maTakI TUTa jAvegI

ye maTakI tAra tale dhara de aura na socha karA kara de,
pApa tere te na gabarAU tane dila jAna de jAU,
re maTakI aura le Au tane dila jAna detA hu,

jAne de jI gaMbarAve se tU ghara meM vAra karAve se,
basoM so bAta baDha़Ave gI bAta merI Cho na AvegI,
yA maTakI TUTa jAvegI mAta merI Cho ne Ave gI,

maiM thArI kyoM kare Aja khapAta maiM dekhu kitane jana kA pATha,
roja tere ghara ke gehaDa़e lAo tane dila jAna detA hu,
re maTakI aura le Au tane dila jAna detA hu,

mAna jA nIraja karale bhora re hojA Cho dharatI pe shora,
dhanI mane dhamakAve gI bAta merI Cho ne AvegI,
re maTakI aura le Au tane dila jAna detA hu,

yo lAyA shishara vAlA Aja bolaMbhie kA yo chelA kha़Asa,
maiM apane sAtha le jAU tane re dila jAna de jAU,
re maTakI aura le Au tane dila jAna detA hu,

या मटकी टूट जावेगी Video

या मटकी टूट जावेगी Video

Browse Temples in India

Recent Posts